Как да въведем ESOP в България

софтуер

Разработката е първа за България и съчетава опита на специалисти в областта на правото, данъчното облагане и дигиталното управление

 SeedBlink, в сътрудничество с Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“, обяви пускането на ESOP Design – цялостно решение за стартиращи компании, които искат да интегрират възнаграждение на служителите с дялово участие в своята стратегия за растеж.

Разработката е първа за България и съчетава опита на специалисти в областта на правото, данъчното облагане и дигиталното управление, и дава възможност за прилагане на ефективни ESOP планове, съобразени със специфичната правна и данъчна среда в България.

Решението ще облекчи стартъпите като насърчва гъвкавостта им, съобразявайки се с последните промени в Търговския закон – въвеждането на нов вид търговско дружество – дружество с променлив капитал (ДПК). Това ще улесни промени в капитала на компаниите в зависимост от тяхното корпоративно развитие, включително получаването на дялове от служителите.

Българските предприемачи, които се интересуват от инициативата ESOP Design, могат се включат в онлайн събитие на 18 април от 17:00 ч. (участието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация на https://us02web.zoom.us/webinar/register/8517072837900).

Участниците ще научат как плановете за притежаване на акции от служителите могат да окажат влияние върху растежа на една компания. Събитието събере професионалисти и лидери от бранша, които ще обсъдят насърчаването на култура на успех и иновации в своите организации.


Последвайте ни в социалните мрежи👇


Абонирай се >>>

* indicates required