TopMobility: Революцията на електрическите велосипеди във Варна

велисопед

Това е новият и атрактивен начин за придвижване не само във Варно, но и в София и Пловдив

Варна става свидетел на зелена революция с пускането в експлоатация на първата услуга за споделени електрически велосипеди, TopMobility, предоставена от Top Rent A Car. Този иновативен проект обещава да промени начина, по който жителите и гостите на града се придвижват, като предлага удобен, екологичен и достъпен транспорт.

Удобство на всеки ъгъл


С разположението на велосипедите на стратегически места из целия град, TopMobility улеснява достъпа до транспорт и предлага свободата да се пътува без притесненията от задръстванията и паркирането. Това е особено важно за град, който цени своята култура и туризъм.

Иновации в сектора


Със своето приложение, TopMobility позволява на потребителите да се възползват от 5 минути безплатно каране всеки ден, което прави услугата още по-привлекателна. Технологията зад приложението гарантира лесно и бързо достъп до велосипедите, като по този начин се насърчава активният начин на живот.

Зелено бъдеще


С този ход, Top Rent A Car не само разширява своя бизнес портфолио, но и допринася за устойчивото развитие на Варна. TopMobility е пример за това как бизнесът може да работи ръка за ръка с общността, за да създаде по-здравословна и екологична среда за живот.

Всеки, който посети Варна, може да се наслади на новата услуга и да допринесе за по-чистия и зелен град, като избере електрически велосипед за своите пътувания. С TopMobility, бъдещето на градския транспорт изглежда светло и вълнуващо.


Последвайте ни в социалните мрежи👇


Абонирай се >>>

* indicates required