TP-Link разширява глобалното си присъствие с офис в България

офис тп линк

TP-Link®, глобален лидер в предоставянето на мрежово оборудване за домашни и бизнес потребители, има удоволствието да обяви  официалното откриване на първия си офис в България.

По този начин компанията отбелязва важна стъпка към целта си да разшири глобалното си присъствие и да бъде още по-близо до клиентите си в България и Източна Европа.

TP-Link, която вече има локации в над 170 страни по света, затвърждава увереността си в потенциала на българския пазар и ангажимента си да предоставя най-иновативните мрежови решения на клиентите в региона.

От TP-Link обявиха, че със своята бързо развиваща се технологична среда и квалифицирани професионалисти, България предоставя идеалните условия за развитие на компанията и пазара.  В новооткрития офис, който се намира в София, Bernard Iztok Tower, ще работи отдаден екип от професионалисти с фокус върху продажбите, маркетинг, технически съпорт и инженерство. Така технологичната компания планира да предоставя продукти и решения, които да посрещнат изискванията на българските потребители и бизнеси.

Благодарение на разнообразните продуктови предложения, които включват богата гама от мрежови устройства за крайни потребители, решения за интелигентен дом и мрежови решения за бизнеса, компанията се стреми да предложи на българските си клиенти всеобхватно портфолио от последните технологии и иновации в индустрията.

Откриването на офиса в България съвпада и с нарастващия фокус на компанията върху бизнес клиентите. Чрез бизнес ориентираните си продуктовите си линии, Omada и VIGI, TP-Link  цели да предостави на малкия  и среден бизнес надеждни и безопасни решения, задвижвани от изкуствен интелект, които интегрират мрежова свързаност и видеонаблюдение. Мисията на гамата продукти от серия Omada е да предефинира корпоративните мрежи чрез рутери, точки за достъп и комутатори, които предлагат несравнима скорост и производителност, докато камерите от  серия VIGI предоставят професионално решение за видеонаблюдение за индустрии като търговия на дребно, образование, хотелиерство, здравеопазване и много други.

Продуктовата линия Tapo, която вече е добре позната на българския потребител, ще продължи да предлага най-новите решения в областта на интелигентните устройства за дома, от външни и вътрешни AI  камери, до интелигентни сензори и продукти за осветление.

Докато TP-Link продължава да разширява глобалния си обхват, откриването на офиса в България представлява вълнуваща част от мисията на компанията за разширяване на свързаността по целия свят.


Последвайте ни в социалните мрежи👇


Абонирай се >>>

* indicates required