Ново партньорство между Porsche Design и HONOR в името на авангардните технологии и функционалния дизайн

двама мъже

Глобалната технологична марка HONOR и луксозният лайфстайл бранд Porsche Design обявиха стратегическо партньорство.

И двете марки са обединени от визията за създаване на иновативни продукти, които съчетават неповторим и функционален дизайн с авангардни технологии. Водени от споделените си ценности за постоянно надграждане, съвършенство и разширяване на границите на възможното, двете компании ще комбинират философиите си за дизайн, за да създадат смарт устройства от висок клас и да предложат на клиентите луксозно потребителско изживяване в света на електрониката.

Най-доброто от двата свята

Чрез своите обширни и усъвършенствани възможности за развойна и научноизследователска дейност, HONOR е пионер в различни технологии. След като стана независима компания през 2020 г., HONOR бързо се наложи като лидер в сегмента за сгъваеми смартфони и се утвърди като ключов играч в индустрията на смартфоните благодарение на иновациите си в мобилната фотография. Портфолиото на HONOR впечатлява с интелигентни, иновативни продукти, предлагащи превъзходно потребителско изживяване и изключителни характеристики, особено в областите, които са най-важни за потребителите като живот на батерията, дисплей технологии, камера и видеозаснемане. HONOR доказа, че има както мотивацията, така и способността да бъде лидер на висшия ешелон в интелигентните технологии.

Porsche Design допринася със своята уникална дизайнерска експертиза и дългогодишен опит в луксозния сегмент в това сътрудничество. Престижът и успехът на марката произтичат от неостаряващата функционална и пуристка философия на дизайна, дефинирана от професор Фердинанд Александър Порше, който не само проектира легендарното Porsche 911, но и създава първия в света изцяло черен ръчен часовник. Porsche Design се осланя на повече от 15 години успех в смартфон сектора с множество проектирани и съвместно разработени високопроизводителни устройства.

„Ексклузивното партньорство с HONOR е важна стъпка за по-нататъшното разширяване на портфолиото ни от емблематична потребителска електроника. В лицето на HONOR намерихме перфектния бранд партньор, който да стимулира иновациите и да предлага на нашите клиенти вълнуващи нови продукти, които съчетават перфектно неповторим дизайн и изключителна производителност. Ние споделяме една и съща цел – да бъдем лидери в луксозния сегмент на интелигентни устройства“, каза Стефан Бюшер, председател на изпълнителния съвет на Porsche Lifestyle Group.

„За нас е чест да работим с партньор като Porsche Design. Така чрез прозрачност и иновативно сътрудничество ще имаме възможността да  съчетаем неповторим дизайн с изключителна производителност и да въведем най-съвременните технологии в премиум сегмента на смарт устройствата“, каза Джордж Джао, изпълнителен директор на HONOR. „Ориентираните към човека технологии на HONOR  са в перфектна хармония с философията на Porsche Design за създаване на интелигентни луксозни продукти, които ще ускорят мобилния начин на живот както на технологичните ентусиасти, така и на феновете на Porsche. Дългосрочното сътрудничество между HONOR и Porsche Design открива вълнуващи нови възможности за подпомагане на нашия растеж на пазарите по целия свят.”

Съчетавайки иновативни технологии, авангардни продуктови концепции и непреходна естетика, двете марки очакват с нетърпение да представят водещи иновации и първокласен пуристки дизайн в света на луксозните смарт устройства. Първото съвместно разработено смарт устройство между HONOR и Porsche Design ще бъде представено през януари 2024 г. в Китай.Последвайте ни в социалните мрежи👇