Етикетните принтери Brother  с престижната  награда iF DESIGN AWARD 

Принтер на Brother, който е награден

Принтерите Brother P-touch са сред победителите, които получиха признание за изключителен дизайн.

Наградите iF DESIGN AWARD се организират и присъждат от iF International Forum Design GmbH,  Германия. Това е един от най-престижните международни конкурси за дизайн и се провежда от 1953 г. Уважаван е по света, защото в оценката се взема под внимание не само външният вид на продукта, но и критерии като функционалност и влияние върху околната среда.

Ива Тотева, мениджър „Маркетинг и продажби“ в Brother България коментира наградата с думите:

 “Brother се ангажира непрекъснато да подобрява качеството на дизайна и продуктовите иновации, за да гарантира, че винаги предоставяме изключителна стойност на нашите клиенти. Откакто спечелихме първия си iF Design през 1982 г., ние изминахме дълъг път, но продължаваме да се посвещаваме на проектирането и създаването на здрави, надеждни продукти, които се вписват безпроблемно в ежедневието, и спечелването на награди, които потвърждават това, винаги е привилегия.”

2023 е 16-а поред година, в която Brother е сред победителите на iF DESIGN AWARD, като общо за това време е получил 88 награди.

Тази година iF DESIGN AWARD e присъдени на следните етикетни принтери Brother: P-touch PD410 / P-touch D460BT / P-touch D610BT.

За Brother

Над 100 години иновации са насочени към превръщането на Brother в глобален доставчик на бизнес решения, какъвто е днес. Основана като Yasui Sewing Machines Co в Япония през 1908 г. и по-късно преименувана на Brother, компанията вече работи в повече от 40 страни по света. Brother непрекъснато се адаптира да просперира на постоянно променящия се пазар. От управлявани услуги за печат до принтери, скенери и устройства за етикетиране. Продуктите и услугите на Brother са предназначени да стимулират ефективността, да повишат производителността и да насърчат сътрудничеството на работното място.

Трите принтери Brother които са спечелили награда
Източник: Brother

За iF DESIGN AWARD

iF DESIGN AWARD е една от най-престижните награди за дизайн в света – през 2023 г. са оценени почти 11 000 участия от 56 страни. Собственост на сертифицираната фондация с нестопанска цел iF Design, която насърчава дизайна и социалното му значение в света, iF DESIGN AWARD са наистина независими. Повече от горди сме с нашето жури от професионалисти, които работят на базата на обективни стандарти за проверка – за да осигурим справедлив процес на оценка на всички участници. 

Четете още: LUXURY Property AWARDS 2023  ще се проведе през октомври в София