LUXURY Property AWARDS 2023  ще се проведе през октомври в София

Всички наградени в миналогодишното издание на LUXURY Property AWARDS

За поредна година лидерите в луксозното строителство ще бъдат отличени на наградите  LUXURY Property AWARDS 2023 през октомври.

 В истински форум на най-добрите фирми в луксозното строителство, архитектурата и дизайна ще се превърне церемонията, която ще представи добрите примери в сектора,  посочват  организаторите от международната платформа за сътрудничество Global Leaders.

Въпреки прогнозите за спукване на имотния балон у нас, експерти предвиждат  повишено търсене и ръст на цените на имотния пазар у нас и през 2023 г.

Това каза в интервю неотдавна инж. Георги Шопов, председател на Управителния съвет на Националната асоциация на строителните предприемачи. 

Според него има ръст на търсенето, заради усещането на хората, че спестяванията им се топят и най-сигурното убежище за парите им е жилище в големия град.

„Дори в период на световна здравна криза през изминалите години и в близост до бушуващ военен конфликт през последната година, луксозното строителство показа, че е конкурентно и не се влияе от икономическите кризи.  И тази година основната цел на церемонията е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики в луксозното строителство, успехите на българските строителни компании и архитекти у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България“, споделят съорганизаторите на събитието Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.

Ще бъдат връчени призове в следните категории:

Иновации и инвестиции в строителството, Луксозно жилищно, обществено и бизнес строителство, Най-добра строителна компания, Идеен проект, Реновирано строителство, Зелено строителство, Локация на годината и др.

Партньори на Строителните награди са:

Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация, Международната академия на архитектуратата и др.

Събитието има и социална кауза – да популяризира инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков.

Още по темата: Спад на жилищното строителство в България през първото тримесечие на 2023г