Контакти

Добре дошли в сайта INVEST-IN-BULGARIA – платформа за бизнес новини и събития, свързани с инвестиции, технологии, бизнес и иновации в България. Нашият фокус:

Инвестиции

България е привлекателна дестинация за чуждестранни инвеститори поради стратегическото си местоположение, благоприятен данъчен режим и висококвалифицирана работна сила. Публикуваме новини и събития, свързани с преките чуждестранни инвестиции, приватизацията и публично-частните партньорства, за да информираме нашите читатели за възможностите за инвестиции в България.

Технологии

Технологичният сектор в България се развива бързо и предлага отлични възможности за инвестиции. Предоставяме информация за най-новите технологични тенденции, стартиращи събития и новини за инвестиции в рисков капитал, както и профили на български стартиращи и технологични компании.

Бизнес

Ние осъзнаваме значението на благоприятната бизнес среда за устойчив икономически растеж. Публикуваме новини и събития, свързани с индустриални сектори като производство, логистика, финанси и туризъм, както и бизнес събития и възможности за работа в мрежа.

Иновации

България има процъфтяваща иновационна екосистема, която подкрепя стартиращи фирми и предприемачески начинания. Ние публикуваме новини и събития, свързани с иновационния сектор, включително конкурси за иновации, възможности за финансиране и партньорства между изследователски институции и индустрията.

INVEST-IN-BULGARIA е партньор на различни бизнес и нетуъркинг събития.

Подкрепяме инициативи и споделяне на опит за правилното планиране, успешното управление и ефективната комуникация за стимулиране на растежа на бизнеса. Партнираме на браншови организации, двустранни търговски камари, неправителствени организации и бизнес организации в популяризиране на нови решения и инициативи. INVEST IN BULGARIA е проект на „Медийни проекти и комуникации“ ЕООД.

Ако мислите, че вашата новина има място в нашите рубрики или бихте искали да бъдем медийни партньори на вашето събитие – пишете ни на info@invest-in-bulgaria.com

Ралица Атанасова
Отговорен редактор
Николай Петров
Главен редактор
Мария Петрова

Потърсете ни и в социалните мрежи!