Българска компания получи три отличия на международните награди Globee®

награди глоби

Scalefocus спечели три статуетки от международните бизнес награди Globee®.

Отличията са поредно признание за приноса на компанията към развитието на ИТ индустрията, технологиите и иновациите не само у нас, а и за световното дигитално развитие.

Кои са отличията на Scalefocus?

Scalefocus спечели златно Globee® от Годишните награди за технологии Globee® за 2024 г. Статуетката идва като признание за развитието на цялостни решения за бизнес трансформация, управлявани от Изкуствен интелект, които гарантират дългосрочен успех. Втората награда е от Golden Bridge Awards® за 2024 г. Основен принос за наградата имат иновациите на компанията, базирани на ИИ, както и пакет от софтуерни акселератори за многократна употреба. Последната статуетка на компанията е за Disruptors за 2024 г. за новаторски принос в енергийния сектор. Разработен от компанията инструмент, дигитализира част от логистиката на танкери за втечнен природен газ (LNG), което спестява милиони евро годишно на техен клиент.

Иван Иванов, главен изпълнителен директор на Scalefocus, изрази своята гордост, заявявайки: „Получаването на златните награди Globee® е доказателство за отдадеността на нашия екип към иновациите и високите постижения. Вълнуваме се да получим признание за нашите усилия в интегрирането на ИИ за подобряване на производителността и ефективността, което ни позиционира в челните редици на ИТ сектора.“

Какво още за тазгодишните награди Globee®?

Международните награди Globee® отличават ярки постижения в бизнеса и иновациите. Тазгодишната церемония е 19та под ред. Конкурсът привлече множество кандидатури от цял свят, оценени от експерти в индустрията от различни сектори, включително технологии, здравеопазване и финанси.

Тук може да видите пълен списък на победителите:

Победителите в наградите Globee® за технологии за 2024 г. представляват върха на съвършенството и иновациите, демонстрирайки забележително лидерство и отдаденост на напредващите технологии.

Повече от 2145 професионалисти от цял ​​свят кандидатстваха за участие като експерти и съдии в индустрията, осигурявайки строг и цялостен процес на оценяване. Уважаваното жури избра победители в различни категории, подчертавайки най-въздействащите постижения и решения на технологичната индустрия.


Последвайте ни в социалните мрежи👇


Абонирай се >>>

* indicates required