БТПП се среща с индийска компания за наемане на работна ръка

бтпп среща

БТПП ще помогне при намирането на подходящ партньор на индийската компания

Каран Шарма, собственик на компанията за наемане на работна ръка “Qatar Manpower Agency” (QMA), разговаря с председателя на БТПП Цветан Симеонов. В срещата участва и Аспарух Карастоянов член на УС на БТПП.

Представена бе дейността на семейната компания, създадена преде 30 години с основна дейност наемане на работна ръка в Катар. Към момента компанията оперира в страните от Близкия изток, както и в Европа – Полша, Чехия, Албания, Румъния и Гърция. Компанията изрази намерение да стъпи и на българския пазар.

Симеонов от своя страна подкрепи идеята за навлизане на българския пазар, като Палатата ще помогне при намирането на подходящ партньор на индийската компания. Това е още една стъпка от страна на БТПП за подпомагане българския бизнес относно осигуряване на квалифицирана работна ръка.

Отбелязана бе и необходимостта от улесняване и подобряване на българското законодателство при наемането на работници от трети страни.

QMA осигурява персонал по широк кръг специалности, сред които строителство, почистване и поддръжка, нефт и газ, служби за сигурност, хотелиерство, инженерство, логистиката, информационни технологии, финанси. При интерес българските предприемачи могат да посетят за повече информация уебсайта на компанията – www.qatarmanpower.net   


Последвайте ни в социалните мрежи👇


Абонирай се >>>

* indicates required