Какво е Интелигентен текстил?

хора с платове

Ще разберем на дискусията, организирана от БТПП

Така наречения интелигентен текстил се превръща в ключов елемент, който обещава да революционизира начина, по който мислим за облекло и лични предпазни средства. В отговор на тази тенденция, Българската търговско-промишлена палата (БТПП) и Викорс АД са във върха на иновациите, като организират бизнес дискусия на тема „Интелигентен текстил“.

Събитието, което ще се проведе на 04 юни 2024 г. в зала Б на сградата на БТПП, ул. „Искър“ 9, гр. София, ще събере водещи специалисти и предприемачи в областта на производството и вноса на защитни облекла, както и производители и потребители на текстил с разнообразно приложение.

Доц. д-р. Десислава Грабчева от Химикотехнологичния и металургичен университет (ХТМУ) ще бъде лектор на събитието, като ще представи последните иновации в сектора и ще обсъди възможностите за прилагане на тези технологии в реални бизнес условия.

Участниците в дискусията ще имат възможност да научат за продукти, базирани на най-съвременните технологии, да разгледат иновативни процеси, които могат да бъдат интегрирани в техните бизнес модели, и да обсъдят потенциални партньорства и сътрудничества.

За да се гарантира наличността на седящи места, организаторите призовават всички заинтересовани да се регистрират предварително до 03 юни 2024 г. Направете го тук!


Последвайте ни в социалните мрежи👇


Абонирай се >>>

* indicates required