Отстъпка за ранни записвания за „Дни на кариерата“

дни на кариерата

Възползвайте се от специалната промоция до края на май и запазете място на водещото събитие за ИТ, комуникации и аутсорсинг

Време е да планирате следващия голям ход в кариерата си! Само до 31 май имате възможността да се включите в едно от най-важните събития в сферата на ИТ, комуникации и аутсорсинг с 10% отстъпка. „Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ предлага уникална възможност за работодатели и специалисти да се срещнат и да обсъдят бъдещи възможности за сътрудничество.

Тази година събитието ще се проведе в четири български града през октомври, като стартът ще бъде даден в София на 12 октомври в Хотел „Маринела“. След това, кариерният форум ще продължи в Габрово, Пловдив и Варна, като ще предложи на участниците разнообразие от възможности за развитие и нови контакти.

Участието в „Дни на кариерата“ е не само шанс да се срещнете с потенциални работодатели, но и платформа за представяне на вашата компания пред амбициозни млади професионалисти. Събитието е известно със своята дългогодишна история и престиж, като се превръща в символ на иновациите и развитието в сектора.

Не пропускайте шанса да се възползвате от специалната отстъпка и да осигурите централно позициониране за вашата компания. За повече информация и регистрация, посетете официалния сайт на събитието и разгледайте възможностите за спонсорство. Това е вашата възможност да направите следващата стъпка към успеха!


Последвайте ни в социалните мрежи👇


Абонирай се >>>

* indicates required