Билетите за изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 са в продажба

изложения

Форумът ще събере медицинския, денталния и дерматологичния сектор от 29 до 31 май

Над 180 изложители, 800 представени бранда, участници от три континента. Такава ще бъде екосистемата на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА на медицинския, денталния, дерматологичния и естетичния сектор от 29 до 31 май в Интер Експо Център. Всичко това превръща международния формат с близо 60-годишна история във важно събитие за специалистите, за представителите на бизнеса и за иноваторите.

„Продажбата на билети е в ход“, споделят от Интер Експо Център, който е организатор на изложението

През последните години екипът на международния изложбен и конгресен център разви онлайн платформата си. „На iec.urboapp.com всеки може да закупи билета си. Бързо и лесно е“, коментират организаторите. След натискане на бутона „Купи“, е нужно да се избере желаният брой билети. Следващата стъпка е избор на начина на плащане, след което билетът се получава на посочения имейл. Той съдържа QR-код, който за секунди се сканира на входа. Онлайн билетът улеснява значително пропускателния режим. Разбира се, в дните на изложението билети ще могат да се купуват и от касите на Интер Експо Център.

Посещавайки БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА присъсващите ще открият медицински технологии, лабораторно оборудване, решения за ортопедията, рехабилитация, офталмологията, дентално и зъботехническо оборудване, инструменти, консумативи, обзавеждане за дентални кабинети и клиники, продукти за орална хигиена, диагностични и терапевтични апарати, филъри, продукти за лице и тяло, лазерни технологии. Форматът среща водещи национални, регинални и международни производители, вносители, представители, дистрибутори и търговци от различни сегменти.

За първи път – здравният туризъм

Допълнителни перспективи разкриват тематиките GREEN LINE и ANTI-AGING LIFESTYLE. В тях посетителите се срещат с дистрибутори на хранителни добавки, козметични съставки, натурални оцветители, консерванти, пигменти, бази на козметиката, растителни протеини, билки и суперхрани. Щандовете си разполагат компании, фокусирани върху технологиите и научните достижения за постигане на здраво тяло.

За първа година здравният туризъм е сред основните акценти. Учасдтниците и организаторите ще фокусират вниманието на посетителите върху три от направленията му – медицинския, лечебния и денталния туризъм.

Три дни за най-актуалните въпроси и теми

85 професионалисти ще се изправят пред публиката в 60 ти събития от съпътстващата програма. В 10 зали те ще спират вниманието върху иновациите и актуални въпроси и ще дискутират и дебатират решенията в областите, които БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА застъпва.

Профилактиката, диагностиката и лечението на различни заболявания, АГ грижата, репродуктивното и пренаталното здраве и други важни теми са акцентът на „Форум за женско здраве“. Събитието ще се проведе на 31 май и се организира от „Момичетата от града“, в партньорство с Интер Експо Център. Сред съпътстващите събития е и Презентационният форум, организиран от Медицинския. колеж „Й. Филаретова” – София, с акценти – авиомедицината и

Златният час в спешната медицина, ортодонтските модели, денталната практика, дихателните заболявания, наночастиците, ракът на гърдата. Сдружение диабет и предиабет ще фокусира публиката върху добрия гликиран хемоглобин и психологическа работа с хора с диабет и метаболитни заболявания. С щанд се включва и Националната пациетска организация също ще участва. Десетки ще бъдат и фирмените презентации през всички три дни.

„Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА е резултат от общите ни усилия с фирмите, браншовите и медийните партньори“, споделят от Интер Експо Център. Международният формат е подкрепен от Български лекарски съюз, Български зъболекарски съюз, Българска асоциация на зъботехниците, Български фармацевтичен съюз, Медицински колеж „Йорданка Филаретова“, Български червен кръст, Национална пациентска организация, Национално сдружение диабет, предиабет и метаболитен синдром.


Последвайте ни в социалните мрежи👇


Абонирай се >>>

* indicates required