Как да се сдобием с билет за изложение ТЕХНОМЕБЕЛ 2024?

експомебел

От 23 до 26 април международният формат превръща София в пресечна точка за Източна Европа на мебелната и дървообработващата промишленост

Ключово събитие за мебелната и дървообработващата промишленост предстои през следващата седмица в София. 20-ото издание на изложение ТЕХНОМЕБЕЛ стартира на 23 април в Интер Експо Център и за четири дни ще превърне българската столица във важна спирка за всеки от Източна Европа, с бизнес в този така важен икономически сектор.

Подготовката е на финален етап. „В момента довършваме щандовете на близо 100-те изложители“, информират организаторите – Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост. Освен с изложителите, те са в непрестанна комуникация и с посетителите.

„През последните години усъвършенствахме онлайн платформата си. Закупуването на билет е бързо и лесно от всяка точка на света. И може да се случи дори седмици преди началото на изложението“, споделят те. За целта е нужно да посетим www.iec.urboapp.com и да изберем броя на билетите, от които се нуждаем. Следващата стъпка е да изберем предпочитания начин на плащане. Цялата процедура отнема по-малко от две минути. Закупеният онлайн билет осигурява по-бърз достъп до изложбените зали. Достатъчно е посетителите да свалят билета си, чийто код се сканира на входа на Интер Експо Център. В дните на изложението билет ще може да се закупи и от касите на международния изложбен и конгресен център.

Над 300 бранда

От 23 до 26 април 20-ото юбилейно издание на ТЕХНОМЕБЕЛ ще предложи на посетителите среща с близо 100 изложители. Екипите им ще представят на българската и чуждестранната публика над 300 бранда от дървоообработващата и мебелната промишленост.

Над 8000кв.м. е площта, върху която участниците ще разкриват качествата на продуктите и материалите, механизмите с различни функции, паркети, панти за врати, плоскости, обков, машини, софтуер и др. Над 20% от представените брандове са свързани с дървообработващите машини и оборудването, 18% – с мебелен обков, механизми и детайли, 15% – бояджийска техника, 14% се фокусират върху материалите за производство на мебели и кантове, лакове и масла – 13% и др.

 „За да е максимално ползотворно посещението Ви, се пригответе предварително“, съветват организаторите. За целта на разположение е онлайн каталогът с всички участници – www.technomebel.bg/main-exhibitors/2024. Той дава възможност посетителите да се запознаят с изложителите и техния профил и да прецизират присъствието си на изложение ТЕХНОМЕБЕЛ 2024. От 23 до 26 април, в Интер Експо Център.


Последвайте ни в социалните мрежи👇


Абонирай се >>>

* indicates required