4 април – денят на отличията ARCHINOVA 2023 и наградите Бранд на България

бранд на българия

Двете церемонии са част от програмата на изложение Архитектурно-строителна седмица в Интер Експо Център

В „Денят на отличията“ ще се превърне този четвъртък, 4 април. Защото в Интер Експо Център предстои да се проведат две очаквани с интерес церемонии – ARCHINOVA 2023 и Бранд на България. Събитията са част от изложение Архитектурно-строителна седмица, което задно с АТЕСТ Експо и Green Energy от 3 до 6 април превръща София в стратегическа точка за строителството, архитектурата, едрогабаритната техника и енергийната ефективност.

Двете церемонии отдават заслуженото признание на бизнеса и визионерите. ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023 ще отличи най-добрите проекти в областта на архитектурата, урбанизма и ландшафтния дизайн в България. Церемонията Бранд на България поставя обществения фокус върху брандове от цялата страна, установени на българския пазар и приносът им за развитието на българската икономика.

10-о издание

Това ще бъде 10-о издание на ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023. Организатори са сп. ОЩЕ ЗА КЪЩАТА, THE BUILDING и CITYBUILD.BG, в партньорство с Интер Експо Център. Победителите се определят от жури, съставено от 16 специалисти от архитектурата и ландшафта. По повод юбилея на тазгодишните победители ще бъде връчен приз с нова визия.

От 18.30 часа, в Зала 5 на Интер Експо Център, очакваното събитие ще събере архитекти, урбанисти, ландшафтни архитекти, студенти, отличените с награда и номинация участници, фирми, строители, инвеститори и много заинтересовани крайни потребители.

Признание към брандовете с принос към икономиката

В 16.00 часа в зала Витоша на Интер Експо Център стартират Годишните национални награди Бранд на България. Те отдават признание към брандове от цялата страна, установени на българския пазар и приносът им за развитието на българската икономика. Второто издание наградите е част от изложение Архитектурно-строителна седмица. Организатор е екипът на предаване Брандовете на България по ТВ1, а Интер Експо Център е генерален партньор.

Участниците са в 20 бизнес направления, покривайки над 10 бранд критерия за оценка от 6 членна комисия, в състав: председател – Ивайло Иванов, управител на Интер Експо Център, зам.-председател -Камелия Терзийска, управител на Brain Storm Consult, надзорен съветник: Ивайло Георгиев – СЕО Next Basket, член на комисия: Николай Нероев, основател на RoboBIZZ, член на комисия: Румен Ковачев, Директор на ТВ1 България и Иван Тихов – представител за България на немската бизнес асоциация  BVMW e.V. Водещи са Мария Василева, водещ на предаването Брандовете на България по ТВ1 България и главен визионер на форума и Павел Владимиров.

Ключов ще е Дискусионният панел “Бъдещето пред Брандовете на България и устойчивото бизнес развитие на страната ни”. Участниците са журиращите събитието Бранд на България. Водещ е журналистът Марио Ангелов. Ще бъдат обсъдени и анализирани тенденциите и новостите в сектори Дигитална трансформация, Изкуствен интелект, Събитиен мениджмънт, Творчески решения, Бъдещи трансгранични сътрудничества и др.

За доброто настроение на гостите на събитието ще се погрижи неповторимият талант Искрен Пецов. Вокална група Смехоранчета ще изпълни „Песен за Апостола“, ансамбъл Фолклорика ще изпълни Тракийски танц, а Ангелина Грозева ще произнесе наживо художествено слово.

Освен ARCHITECTURE AWARDS 2023 и Бранд на България, през целия ден на 4 април, изложения Архитектурно-строителна седмица, АТЕСТ Експо и Green Energy ще приемат и поредица от съпътстващи събития. Сред тях е кръглата маса „Енергийната ефективност – предизвикателства, възможности, проблеми“, която Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране организира. В поредица от фирмени презентации посетителите ще се запознаят с иновациите в сигурността, изкуствения интелект за бизнеса, машини от последно поколение, системи за подово отопление и озеленяване на покриви, масивно строителство от дърво, полагане на декоративни ефекти, смарт решения и лазерни технологии.


Последвайте ни в социалните мрежи👇


Абонирай се >>>

* indicates required