Dibla Design award 2024 – празник за интериорния дизайн у нас

дибла награди

В света на дизайна, наградите Dibla се утвърждават като един от най-престижните и очаквани събития в България

Тази година, церемонията по връчването на наградите се проведе на 13 март и отново демонстрира високото ниво на българския интериорен и продуктов дизайн.

Събитието събра заедно някои от най-талантливите дизайнери в страната, които бяха отличени за тяхната креативност, иновативност и професионализъм. Наградите Дибла са символ на успех и признание за дизайнерите, които са допринесли за развитието на бранша и са повишили стандартите в областта.

Категориите на наградите бяха разнообразни, като включваха както обществени, така и жилищни интериори, с цел да отразят актуалните тенденции и потребности на пазара. Отличията бяха разделени на множество подкатегории, включително магазини, офис пространства, ресторанти, хотели и частни жилища.

Високоавторитетното международно жури, съставено от изтъкнати български и чуждестранни дизайнери и архитекти, имаше трудната задача да избере победителите. Те оценяваха проектите според редица критерии, включително оригиналност, функционалност и естетика.

Тази година, наградите Дибла не само честваха най-добрите в сферата на дизайна, но и подчертаха значението на дизайна за създаването на по-добър и красив свят. Събитието беше истински празник за всички участници и гости, и остави ярки следи в историята на българския дизайн.


Последвайте ни в социалните мрежи👇


Абонирай се >>>

* indicates required