TP-Link представя нови решения за бизнеси и потребители на MWC 2024

тп линк

TP-Link, глобален лидер в предоставянето на мрежово оборудване за домашни и бизнес потребители, разкри последните си иновационни решения за доставчици на услуги, организации и крайни потребители на Mobile World Congress (MWC) 2024 в Барселона.

На преден план по време на MWC 2024 бяха технологии като фиксиран безжичен достъп (FWA) и решения за оптичен достъп, облачно мрежово решение и решение за видеонаблюдение за бизнеси, както и цялостна интелигентна домашна екосистема.

Omada и VIGI предоставят интегрирана мрежа и решения за видеонаблюдение

Продуктовите линии на TP-Link, ориентирани към бизнеса – Omada и VIGI, обединяват усилията си, за да интегрират високопроизводително мрежово оборудване с мощни видеокамери, за да осигурят система за сигурност от край до край, която може да бъде наблюдавана и управлявана дистанционно. Системата има както външно, така и вътрешно приложение. Тя предоставя изключителни изживявания за клиентите дори при сценарии с висока плътност и същевременно поддържа вашия бизнес в безопасност. Камерите VIGI са оборудвани с усъвършенствани AI функции, като разпознаване на лица и класификация на хора и превозни средства. Тяхната технология за изображения е усъвършенствана, включително за нощно виждане и 24-часов пълноцветен висококачествен запис, както и платформа за управление, което ги прави универсален избор за широка гама от сценарии и приложения.

Omada Pro предлага корпоративни Wi-Fi решения за многожилищни единици

Друго решение, което беше на фокус по време на MWC 2024 е Omada Pro. Това е най-новата корпоративна продуктова линия на TP-Link, предназначена да отговори на нуждите от висок капацитет, сигурност и управление на различни индустрии. Тя предлага интегриране на пълен набор от устройства като контролери, точки за достъп, комутатори и рутери в платформа за управление на облак. TP-Link показа и унифицирано Wi-Fi решение за многожилищни единици, покриващо нуждите от свързаност на закрито и на открито. То включва безпроблемно покритие, подобрена сигурност и опростено управление чрез авангардна Wi-Fi технология и SDN интеграция.

Aginet разкрива своите усъвършенствани решения за достъп и управление за доставчици на услуги

Под марката Aginet, TP-Link представи своите усъвършенствани решения за интернет достъп, които отговарят на развиващите се нужди на телекомите и доставчиците на услуги и техните абонати. Тези решения са проектирани и насочени да предоставят високоскоростен интернет достъп и по-добри Wi-Fi изживявания на милиони домове с несравнима надеждност, подобрени функционалности и гъвкавост.

Всички тези решения са подкрепени от решението TAUC (TP-Link Aginet Unified Cloud) и изключителната съвместимост с протоколите TR-369/TR-069, което ще ускори скоростта на внедряване, ще намали оперативните разходи за доставчиците на услуги и ще предложи по-добро изживяване на абонатите.

Tapo разширява своята иновативна екосистема за интелигентен дом

TP-Link е готов да представи своята екосистема за домашна автоматизация от висок клас, включваща иновативни интелигентни камери за домашна сигурност както за вътрешна, така и за външна употреба, видео звънци, интелигентни електрически крушки, интелигентни контакти и др. Благодарение на иновативната технология ColorPro Night Vision на Tapo вече можете да създавате много по-висококачествени видеозаписи, които възпроизвеждат вярно цветовете, дори и в условия на слаба осветеност, без нужда от изкуствена светлина като прожектори или инфраред.


Последвайте ни в социалните мрежи👇


Абонирай се >>>

* indicates required