HONOR влезе в топ 5 на смартфоните в Европа

смартфони

HONOR, независимата марка за смартфони, постигна исторически успех в Европа през последното тримесечие на 2023 г.

Според изследване на Canalys, HONOR се нарежда на пето място сред най-продаваните смартфони в Европа, като регистрира ръст от 116% на годишна база. Това е първият път, откакто марката се отдели от Huawei, да влезе в топ 5 на европейския пазар.

HONOR се издига над своите конкуренти във време, когато доставките на смартфони в Европа спаднаха с 3% на годишна база. Марката успя да привлече повече потребители със своите иновативни и достъпни устройства, които отговарят на нуждите на различните сегменти на пазара. Например, HONOR 50 серията, която беше пусната в Европа през октомври 2023 г., предлага висококачествена камера, мощна батерия и елегантен дизайн на конкурентна цена. Серията се наложи като една от най-предпочитаните от младите потребители, които търсят първокласно изживяване със смартфоните си.

Марката залага на изкуствения интелект и ориентираните към потребителите функции, за да се адаптира към променящите се тенденции на пазара. Марката разработи собствената си платформа за изкуствен интелект HONOR AI, която подобрява производителността, сигурността и персонализацията на смартфоните. HONOR също така представи HONOR Magic UI 5.0, който е базиран на Android 12 и предлага нови функции като темна тема, жестове за навигация и умни отговори. HONOR Magic UI 5.0 също така поддържа Google Mobile Services, което означава, че потребителите могат да използват всички популярни приложения на Google на своите смартфони.

Оптимистичен е погледът на технологичната компания

Марката гледа позитивно към бъдещето си в Европа и планира да разшири своето присъствие на пазара. Марката ще продължи да инвестира в научноизследователска и развойна дейност, за да предлага по-добри продукти и услуги на своите потребители. HONOR също така ще укрепи своите партньорства с местни дистрибутори, търговци на дребно и оператори, за да повиши своята видимост и достъпност. HONOR се стреми да стане един от лидерите в смартфоните в Европа и да оформя тенденциите в индустрията.


Последвайте ни в социалните мрежи👇


Абонирай се >>>

* indicates required