HONOR с най-тънкият сгъваем навътре смартфон на пазара

телефон и кола

HONOR днес обяви дебюта на HONOR Magic V2 в Европа – най-тънкият сгъваем навътре смартфон в света!

Технологичният бранд демонстрира ангажимента си към иновациите и съвършенството в дизайна с премиера, която се състоя в Porsche Experience Center в Лайпциг и на която присъстваха над 400 партньори и представители на медиите.

Присъстващите ексклузивно се запознаха с PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR – устройство, съчетаващо най-новите технологични иновации на HONOR с непреходната елегантност на Porsche Design. Гостите имаха и рядката възможност да изживеят уникалната комбинация от лукс и технологии, като се включиха във вълнуващи състезателни симулации и имаха възможността за задкулисен тур на завода на Porsche.

HONOR Magic V2 предефинира сгъваемото изживяване с несравнима тънкост и мощност!

Процесът на създаване на HONOR Magic V2 отне две години и включва повече от 210 технологични открития, включително за ултратънка батерия, охладителна система, панта, Type-C конектор, екран, говорител и др. HONOR Magic V2 е най-тънкият сгъваем навътре смартфон, създаден от HONOR до момента, тежи само 231 грама и е с дебелина само 9,9 мм в сгънато състояние. Смартфонът разполага с ново поколение силициево-въглеродна двойна батерия със средна дебелина от само 2,72 мм, която постига висок капацитет до 5000 mAh и същевременно се помещава в ултратънкото и леко сгъваемо пространство на HONOR Magic V2.

Освен с тънкия си профил, HONOR Magic V2 се отличава с новаторското използване на авиационни материали в корпуса си, както и с пантата от титаниева сплав, изработена чрез технология за 3D печат – нещо, което се случва за първи път при сгъваемите устройства! Неговата издръжливост е сертифицирана от SGS, световната компания за тестване, инспекция и сертифициране, и надминава 400 000 сгъвания – обещание за десетилетие надеждност при ежедневна употреба.

HONOR Magic V2 разполага с тройна задна камера, която включва 50MP основна камера (f/1.9), 50MP ултраширока камера (f/2.0) и 20MP телефото камера (f/2.4). Предната двойна камера включва две 16MP камери (f/2.2).

Иновациите в HONOR Magic V2, ориентирани към здравето на човека, включват ултра-високочестотно PWM затъмняване от 3840 Hz, което минимизира напрежението на очите и осигурява удобно гледане дори при продължителна употреба.

В новаторския HONOR Magic V2 софтуерната иновация заема централно място и така издига потребителското изживяване до нови висоти. Авангардните Hover възможности на устройството преосмислят дигиталното общуване и правят видеоконференциите, слушането на музика и фотографията по-интуитивни и ефективни от всякога.

С подобрена яснота и удобство, Magic V2 обещава несравнимо изживяване при сърфиране и кристално чисти уеб срещи, като гарантира, че потребителите остават продуктивни без компромис в комфорта. Нещо повече, въвеждането на Dual Tasking на вертикалния разделящ се екран, трансформира многозадачността в безпроблемна дейност, като позволява на потребителите да превключват между работата и свободното време и им предоставя нови възможности за лична реализация.

Елегантността на състезателната писта се среща с прецизността на дланта: Представяме ви PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR

PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR е дебютната иновация от наскоро обявеното сътрудничество между HONOR и Porsche Design, съчетаваща ориентирания към здравето на човека подход с чистата, функционална естетика и смелия, отличителен дизайн, вдъхновен от моторните спортове. Линията на сгъване на PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR загатва и напомня за капака на Porsche 911. Подобрената тактилност и захват на повърхността карат потребителя да се чувства сякаш държи волана на спортен автомобил в дланта си. PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR се предлага в цвета на автомобила Porsche – сив ахат (Agate Grey).

Ултратънко сгъваемо устройство с нанокристален щит против надраскване

В търсенето си на удобство и преносимост, HONOR и Porsche Design съвместно усъвършенстваха избора на материали в PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR и създадоха ултрамодерно устройство, което тежи само 234 грама и е с дебелина само 9,9 мм.

С първия в индустрията нанокристален щит против надраскване (Anti-scratch NanoCrystal Shield), PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR е с едни гърди пред останалите претенденти с подобренията в издръжливостта на дисплея и защитата на устройството. Десеткратно подобрената устойчивост против надраскване и степента на твърдост над седем по скалата на Мос (скала, която показва степента на здравина на даден материал) означава превъзходна устойчивост от повреждане.

Magic V2 е доказателство за отдадеността на HONOR към европейския пазар и високите изисквания на европейските потребители.

Ултрамодерният смартфон HONOR Magic V2 е наличен за предварителна поръчка от този момент в черен и лилав цвят в търговската мрежа на големите вериги за техника, както и при трите мобилни оператора на препоръчителна цена на дребно от 3599 лв. с ДДС. Лилавият модел ще бъде наличен само в периода на предварителни поръчки до изчерпване на количествата. Допълнителни подробности за луксозния PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR ще бъдат разкрити скоро.


Последвайте ни в социалните мрежи👇


Абонирай се >>>

* indicates required