Бизнес мисия до Монако: Възможности за Българските компании

знаме и човек

От 11 до 13 януари ще се състои бизнес форум, организиран от Българска Търговско-промишлена Палата (БТПП) съвместно с Търговско-промишлената палата на Монако

Българската Търговско-промишлена Палата има удоволствието да обяви бизнес мисия в Монако с провеждане на бизнес форум, двустранни срещи и гала вечеря в Монте Карло в периода 11-13 януари 2024 г. Събитието е в партньорство с Търговско-промишлената палата на Монако.

Монако – платформа за Бизнес Възможности

Монако, един от водещите туристически центрове в Европа, предлага не само лукс и красота, но и уникални възможности за бизнес развитие. Сектори като банковият, търговско-финансовата дейност, електротехническата промишленост, радиоелектронната индустрия, химия, фармацевтика, лека и хранително-вкусовата промишленост играят ключова роля в икономиката на страната.

Програма на Бизнес мисията

Посещението ще включва богата бизнес и културна програма. Един от основните акценти е гала вечерята „5th Orthodox Christmas Gala – Dinner in Monaco“, която ще бъде посветена на България. Събитието ще събере дипломати, политици, мениджъри на водещи фирми и други важни личности.

Регистрация

Фирмите, които желаят да участват в бизнес делегацията, трябва да попълнят приложената регистрационна форма до 29 декември 2023 г. и да заплатят таксата за участие в срок до 4 януари 2024 г.

Бизнес мисията до Монако представлява уникална възможност за българските компании да разширят своите хоризонти, да установят нови партньорства и да се запознаят с бизнес обстановката в региона. Организаторите от БТПП се грижат за пълното и успешно протичане на събитието, предоставяйки на участниците неповторим опит и възможност за бизнес растеж.

За повече информация и регистрация, посетете сайта на БТПП.Последвайте ни в социалните мрежи👇