Решението за стабилни връзки и разширено покритие – Mesh система Deco X55

уред

Deco X55 Нова система на TP Link

Проектирана да предлага визуално привлекателна опция за разширяване на мрежовата връзка и приближаване на бъдещето до потребителите, mesh системата Deco X55  капсулира впечатляващата производителност на Wi-Fi 6 технологията в минималистичен дизайн и предлага покритие до 420 m2 (2-pack), което я прави идеалният избор за 3 или 4-стайни домове.

Минималистична опаковка, максимална производителност

Deco X55 предлага иновативен подход чрез комбиниране на Wi-Fi 6 технология и предлагане на общи скорости до 3.0 Gbps, отваряйки нови хоризонти по отношение на производителност и капацитет за мрежа.

С технологията Wi-Fi 6 тази Mesh система предлага невероятни скорости на трансфер. 4-те потока, включително 2×2/HE160 при 2402 Mbps и 2×2 при 574 Mbps, позволяват бързи и стабилни връзки, независимо дали става дума за стрийминг на видео с висока разделителна способност, онлайн игри или тежък трансфер на данни. С HE160, например, връзките могат да се осъществяват при по-високи скорости и по-ниски закъснения, осигурявайки гладко потребителско изживяване дори в среди с множество устройства, свързани едновременно.

Освен това гигабитовите скорости са налични както в безжичен, така и в кабелен режим, осигурявайки бързо и безпроблемно потребителско изживяване. 3-те Gigabit Ethernet порта предлагат възможност да се възползвате от много високи скорости на трансфер при свързване на кабелни устройства. Също така, безжичната връзка е оптимизирана, за да осигури същата впечатляваща скорост, давайки на потребителя по-голяма гъвкавост да използва своята мрежа в целия дом.

Покритие без ограничение и без забавяне

С обширно и мощно покритие, Deco X55 има способността да елиминира зоните без сигнал в дома на потребителите. Комплектът от две части може да осигури безжично покритие до 420 m², което позволява на потребителите да се наслаждават на безпроблемна свързаност във всеки ъгъл на дома си.

С Deco X55 изживяването в мрежов роуминг става безпроблемно. Уредите Deco работят заедно, за да образуват единна мрежа, осигурявайки плавен преход между тях, докато потребителите се движат из къщата. Поддръжката на IEEE 802.11r, както и 802.11k/v, улеснява безпроблемното преместване на устройства от един Deco модул към друг, дори когато те стриймват.

Ключовата характеристика, която гарантира тази гъвкавост, е технологията Adaptive Path на TP-Link Mesh. Тя гениално и динамично избира най-ефективния маршрут и честотна лента за данните на потребителите, като гарантира, че независимо къде се намират в дома, те винаги ще се радват на бърза и стабилна връзка.

Важно предимство е функцията за самовъзстановяване, която гарантира, че ако един Deco модул срещне проблем, системата автоматично пренасочва данните през другите модули, за да поддържа връзката на потребителите онлайн без прекъсване.

С технологията Wi-Fi + Powerline, Powerline връзките използват електрическите вериги на дома, за да свържат Deco модулите, позволявайки здрава и надеждна връзка дори през по-дебели стени. Тази комбинация от Powerline и безжична връзка може да създаде мрежови скорости до 60% по-бързи от чисто безжична връзка.

Системата Deco X55 също така интегрира технологията IoT Mesh, която носи Wi-Fi и Bluetooth в дома на потребителите в една система, елиминирайки необходимостта от множество хъбове за техните смарт устройства.

Технология за бъдещето само в няколко лесни стъпки за инсталиране

Wi-Fi 6 бележи значителна еволюция в мрежовия капацитет и скорост. С Deco X55, тази технология извежда разширения капацитет на преден план, позволявайки до 150 устройства да се свързват едновременно. Функции като OFDMA и MU-MIMO оптимизират използването на честотния спектър и позволяват едновременна комуникация с множество устройства без компромис с производителността. Именно затова тази мрежа е повече от подходяща за стрийминг на потребители, интелигентен дом и нужди за бързо сърфиране в мрежата.

Deco X55 интегрира AI-Driven Mesh, интелигентна технология, която научава и оптимизира Wi-Fi мрежата, за да осигури безпроблемна свързаност в целия дом или офис. Тази система динамично анализира и настройва мрежата според нуждите на потребителя и средата на използване. Заедно с TP-Link HomeShield, Deco X55 предлага разширена сигурност, защитавайки поверителността и сигурността на устройствата, свързани към мрежата. Този пакет за защита включва функции като родителски контрол, защита от киберзаплахи и приоритизиране на изискванията за честотна лента за различни онлайн дейности.

Към всички тези възможности се добавя лесната за интегриране във всеки дом бяла, проста и деликатна опаковка.

Инсталирането и управлението на mesh продукти на TP-Link също е лесно. Само с няколко стъпки потребителите могат да настроят цялата си мрежа. След това потребителят може лесно да управлява и наблюдава мрежата от разстояние или от вкъщи. С това интуитивно приложение те ще могат да приоритизират устройствата, да създават специализирани мрежи за гости и да се възползват от гласовия контрол чрез гласовия асистент Alexa.

И така, Deco X55 на TP-Link е повече от просто Wi-Fi Mesh система – това е доверен партньор, който пренася технологията на бъдещето право в сърцето на всеки дом.Последвайте ни в социалните мрежи👇