Настъпи откриването на Фестивала на сладките и тестени изкушения – София Десерт Фест

фестивал на сладките

Изложението е насочено както към крайни клиенти, така и към търговци

Започва Фестивала на сладките и тестени изкушения – София Десерт Фест, който ще се проведе на 18 и 19 ноември в Мега Мол София с организатор  Българската търговско-промишлена палата.

Любителите на десертите могат да се насладят на торти, сладкиши, кексчета, шоколад и шоколадови изделия, протеинови и овесени десерти, мед, вина, кафе, бутиков мед, здравословни протеинови барчета и др., които изложителите са подготвили за събитието, както и на много изненади, вкусни и привлекателни предложения, специални намаления и дегустации.

Ръчно приготвени бонбони с разнообразни ганаши, бонбони бъчвички с бейлис, вино или уиски, шоколадови кутии „сърца“ ще предложи  един от участниците.

Ученици от Софийска гимназия по хлебни и сладкарски технологии ще декорират меденки с различна форма, като изработват тематични украси от моделираща маса.

Най-малките гости на събитието могат сами да изработят украси на меденки по своя идея, под вещото ръководство и напътствия на учениците.

Винарна участва с разнообразие от вина, във всякакви опаковки, произведени от собствените им лозя.

По време на изложението българска компания, производител на здравословни продукти за хора със забързано ежедневие, ще представи голямо разнообразие от протеинови и овесени десерти, фъстъчени масла, овесена закуска без захар и мазнини, кето десерти, диетично протеиново фрапе и много други интересни, вкусни и здравословни продукти.

Пчелна ферма ще зарадва посетителите с голям избор от мед и пчелни продукти за всеки вкус.

Могат да се опитат торти, приготвени с подбрани продукти, професионализъм и много любов, придружени с перфектно приготвени от техните баристи, кафе напитки.

Напитка, съдържаща уникалната комбинация от натурален плодов сок и билков екстракт в едно, без добавена захар и овкусена със стевия ще може да се опита на един от щандовете, а семейна пекарна от София ще се представи с няколко вида баница, хляб и разнообразие от сладкиши.

Заповядайте в събота от 10.00 до 19.00 ч. и неделя от 10.00 до 17.00ч!

Пълна информация за изложението, списък на изложителите и новини можете да видите на фейсбук страницата на SofiaDessertFest.Последвайте ни в социалните мрежи👇