Устройства Mercusys с модерни Wi-Fi технологии на промоционални цени за Черния петък

черен петък

Mercusys, специализирана марка в предоставянето на основни мрежови устройства и аксесоари, с цел предоставяне на изключително бърз достъп до интернет на възможно най-много хора, обявява невероятни отстъпки за Черен петък 2023 г.

Тази година потребителите ще намерят разнообразие от оферти за високопроизводителни устройства на достъпни цени в партньорските магазини. Потребителите ще могат да закупят рутери, адаптери, разширители на обхват и mesh системи, които интегрират най-новата Wi-Fi 6 технология, осигуряваща бързи и стабилни решения за достъп до Интернет за най-взискателните и разнообразни нужди.

Топ Wi-Fi връзки за домашна мрежа заедно с рутери Mercusys

Наличен на специални цени за Черен петък е Mercusys MR80X, Wi-Fi 6 AX3000 Wi-Fi рутер, който може да предложи стабилни и високопроизводителни връзки за 4K стрийминг или изтегляне на големи файлове. С помощта на BSS Coloring, MR80X подобрява ефективността на предаване, а чрез Smart Connect може интелигентно да бъде избрана най-добрата честотна лента за всяко устройство.

В същата категория е и рутерът Mercusys MR60X, който предлага скорости до 1,5 Gbps, интегрира OFDMA и MU-MIMO технологии, които позволяват едновременно предаване на данни към и от множество устройства, подобрявайки мрежовата ефективност и осигурявайки стабилни гигабитови връзки по кабел, заедно с много други функции, които правят всеки дом идеален за най-гладкото онлайн преживяване.

Един от най-добрите продукти, включени в тазгодишното предложение за Черен петък, е рутерът Mercusys MR30G, решение, което обединява домашното забавление без забавяне и 4 × high-gain антени с Beamforming, които осигуряват стабилни връзки за силни WiFi сигнали във всеки ъгъл на дома. Технологията MU-MIMO позволява на MR30G да комуникира с множество устройства едновременно, увеличавайки пропускателната способност на Wi-Fi за всяко устройство, така че потребителите да могат да се възползват напълно от своя достъп до Интернет и да прехвърлят данни с невероятна скорост за максимална производителност.

Разширено покритие за големи домове с Halo Mesh на промоционални цени

Mercusys Halo H50G, много популярна и производителна Mesh система на Mercusys, предоставя усъвършенствана технология, при която устройствата Halo работят заедно, за да формират една цялостна домашна мрежа с едно Wi-Fi име и парола, също  е част от промоцията Черен петък. Тя се предлага както в 2-pack версията (които покриват до 350 m²), така и в 3-pack версията (които покриват до 550 m² със силен Wi-Fi), за да увеличите максимално покритието. Потребителите могат автоматично да превключват между устройствата Halo, докато се движат из дома си, като винаги получават най-добрия сигнал, за да се насладят на най-бързите връзки за всички свои устройства.

Продуктът предлага бързи и стабилни връзки за над 100 устройства със скорост до 1900 Mbps и работи с основните доставчици на интернет услуги (ISP) и модеми.

Като алтернатива за разширяване на покритието на Wi-Fi мрежата, Mercusys е включил разширителя на Wi-Fi обхват ME30 в своята специална ценова листа за Черния петък. Той е проектиран да увеличи Wi-Fi покритието на традиционен рутер, доставяйки скорости до 1,2 Gbps до най-отдалечените ъгли на дома.

Продуктите в разпродажба за Черен петък 2023 г. ще бъдат налични за покупка в участващите партньорски магазини.

* Цялата предоставена информация и модели подлежат на промяна без предизвестие в зависимост от наличността на склад на партньорите и тяхната вътрешна политика.Последвайте ни в социалните мрежи👇