Интелигентните масажни столове и бъдещето на релаксацията

масажен стол механизъм

Ползите на релаксиращият масаж са изключително много, но знаете ли, че той намалява нивото на стрес с 85%?

В нашия наистина бързо променящ се свят, търсенето на моменти на спокойствие и релаксация става все по-ценно и наложително. Интелигентните масажни столове променят начина за наслаждаване в свободното време. 

Интелигентната технология за масаж разполага с набор от иновативни опции и екстри

Интелигентна технология за персонализирано удоволствие позволява на масажните столове да работят с впечатляващи функции. Те използват сензори и алгоритми, за да анализират индивидуалните потребителски предпочитания и физиологични особености. Това ниво на интелигентност позволява на стола да създаде точно този вид масаж, който желаете.

Интелигентните масажни столове пренасят в бъдещето на релаксацията. Те намаляват стреса и напрежението и предоставят възможност за индивидуално възстановяване. Търсите моменти на спокойствие след дълъг работен ден или желаете да създадете атмосфера за спокойствие у дома си, интелигентните масажни столове са тук.

Снимка: Komoder

С Komoder и интелигентния контрол на масажните столове, всичко се улеснява още повече. Масажните уреди на Komoder разпознават вашите предпочитания, като предоставят интуитивен начин за управление на масажните функции и настройките. Постоянният стрес и напрежение могат да бъдат премахнати чрез релаксация и отпускане на тялото и ума. Интелигентните масажни столове се проявяват като иновативно и вълнуващо решение за тези, които ценят спокойствието и комфорта във живота.

Технологията на интелигентните ръце позволяват прецизен масаж според нуждите на всеки

Технологичните предимства на масажните столове са изключително много. Масажният стол FOCUS III предлага иновативни масажни технологии, които превръщат масажа в професионален. Максималното удобство се постига чрез използването на тези иновативни функции на стола:

Аудио система, която предоставя набор от 3D високоговорители;

Управление с таблет на една ръка разстояние;

Гласови команди;

Сканиране на потребителя и осигуряване на персонализиран масаж;

Мониторинг на здравословното състояние.

Интелигентните масажни столове от Komoder, показват светлото бъдеще за релаксацията и благополучието на хората. Съчетавайки традицията и иновацията, тези устройства предоставят по-добри масажи, но и по-добър начин за живот. Не остава нищо друго, освен да се насладим на тази вълнуваща технологична ера и да отделим повече време за грижа за себе си.

В бъдеще можем да очакваме още иновации в областта на масажните столове, които ще усъвършенстват и персонализират начина ни на почивка. Комбинирайте всички методи за масаж с най-новите технологични постижения. Снабдени със сензори и алгоритми за разпознаване на тялото, столовете се адаптират към физическите нужди на всеки потребител. Можете да се насладите на разнообразни видове масажи, които се фокусират върху релаксацията и освобождаване на напрежението.Последвайте ни в Twitter👇