Агенция „Нов Дом 1“ вече е част от НСНИ

ръкостискане

Нови възможности, нови хоризонти и висок професионализъм!

Националното Сдружение на Недвижимите Имоти (НСНИ) е водеща организация, обединяваща професионалистите в областта на недвижимите имоти в България. Организацията работи в сътрудничество с международни и национални институции, за да насърчава високите стандарти на бранша и да подпомага професионалистите в нея.

С ангажимент да гарантира справедливост за всички заинтересовани страни, включително партньори, потребители и държава, НСНИ, член на Международната коалиция за етични стандарти (IESC), инициира публични кампании за борба с неетичните практики и насърчаване на лоялна конкуренция. НСНИ е в челните редици на разработването и внедряването на прозрачността, почтеността и спазването на етичните принципи в областта на недвижимите имоти. Те също така са член на международните организации: CEPI (Европейска асоциация на професионалистите в областта на недвижимите имоти), FIABCI (Международната федерация по недвижими имоти), NAR (Американска асоциация на реалторите), IESCoalition (Международната коалиция за етични стандарти за лица, работещи в сферата на недвижимите имоти, строителството, инфраструктурата и сродни професии).

На 10 октомври 2023 г., „Нов Дом 1“ се присъедини към НСНИ. Това е момент на гордост и постижение, което подчертава ангажимента на компанията към високи стандарти и професионализъм.

„Заедно сме по-силни и по-успешни! Очаквам сътрудничество, взаимно развитие и повишаване на доверието в бранша“, сподели Йордан Йорданов, съсобственик и управляващ директор на „Нов Дом 1“. Агенцията е отдадена да предоставя висококачествени услуги в областта на недвижимите имоти и е член на най-голямата световната бизнес мрежа BNI.

Тяхната гордост не идва само от членството в НСНИ, а и от широката гама услуги, които предлагат. Компанията предоставя посредничество при инвестиции, продажба, покупка на имоти и отдаване под наем. Агенцията не се задоволява с обичайните стереотипи, а винаги се стреми към гарантиране на максимална сигурност и удовлетворение на клиентите си. През 2022 година, тя постигна изключителни резултати, нареждайки се в ТОП 10 сред около 3200 агенции в страната по обороти и ТОП 6 по реализирана печалба.

Със своето членство в НСНИ, „Нов Дом 1“ поема ангажимента да спазва Етичните кодекси на Сдружението и международните стандарти, както и да участва активно в събитията и инициативите на организацията.

Членството в НСНИ затвърждава ангажимента на „Нов Дом 1“ към високите стандарти и етични кодекси в бранша. За повече информация относно недвижими имоти посетете сайта на „Нов Дом 1“.Последвайте ни в Twitter👇