Logitech представя първата ергономичната клавиатура Wave Keys за по-комфортна употреба

Ръце с мишка и клавиатура

Новият продукт осигурява по-лесна работа и носи здравни ползи за работещите дълго пред компютър

Logitech представи Wave Keys, иновативна безжична ергономична клавиатура. Тя отговаря на повишената нужда от удобство и добра кондиция на работното място.

ергономична клавиатура
Снимка: Logiteck

 Тъй като хората от всички възрасти прекарват все повече време пред компютрите си, ергономичните им нужди през следващите седем години ще нарастват с 4,6% годишно, според наскоро публикуван пазарен доклад от RationalStat. Докато препускаме през непрекъснато развиващия се свят на работа след пандемия през 2023 г., няколко ключови статистически данни за дистанционната работа се открояват. 

Forbes advisor съобщава, че към 2023 г. 12,7% от служителите на пълен работен ден работят от вкъщи, а 28,2% са на хибриден принцип на работа. От друга страна 98% от работниците искат да работят дистанционно поне през известно време.

16% от компаниите работят изцяло дистанционно

Около 16% от компаниите вече са напълно “дистанцирани”. Те работят без физически офис . Това предполага и логично преориентиране в потребностите на работещите в сектори, които изискват работа с компютър и особено клавиатура.

Wave Keys предлага специален вълнообразен дизайн и компактно оформление.

 Чрез него писането на клавиатура е лесно усвоимо и удобно. В допълнение разполага с интегрирана омекотена подложка за китките за целодневен комфорт. 

Снимка: Logitech

Последвайте ни в Twitter👇