Kaufland България подкрепя 11-тото издание на 9Academy

Kaufland България подкрепя 11-тото издание на 9Academy

Kaufland България е горд генерален партньор на 11-тото издание на 9Academy, инициатива, организирана от фондация „ДЕВЕТ“ и „Девет А“ ООД. Тази уникална програма има за цел да насърчи личностния и професионален растеж на 50 младежи, като предоставя практични знания, умения и опит чрез интерактивни и достъпни методи.

Kaufland България се включва с ентусиазъм, желаейки да запознае младите професионалисти с динамичния и вдъхновяващ сектор на модерния ритейл. За тази цел, г-н Красимир Тодоров, ръководител на направление „Акционен мениджмънт“ в Каuflаnd България, ще сподели своя опит и знания като лектор в рамките на 11-то издание на 9Academy. Освен това, ритейлърът е подготвил и специален бизнес казус, предназначен да помогне на участниците да приложат усвоените знания на практика.

Г-н Тодоров сподели своите очаквания: „За мен е истинско удоволствие да стана част от 11-ия сезон на 9Academy. Вярвам, че в България има много талантливи и амбициозни млади хора, които постоянно търсят начини за усъвършенстване и развитие. С нетърпение очаквам да се срещна с част от тях по време на Академията.“

Kaufland България подкрепя 11-тото издание на 9Academy

Началото на 11-то издание на 9Academy ще бъде отбелязано с официална церемония през октомври тази година. Програмата ще се провежда през няколко месеца и включва обучение по 9 ключови бизнес модула: предприемачество, финанси и счетоводство, продажби, правни услуги, маркетинг, човешки ресурси, неправителствени организации, обществени отношения и цифрови технологии/информационни технологии. Участниците ще имат възможност да се възползват от допълнителни ресурси, нетуъркинг събития и обучителни възможности, както и да работят по бонус модул за личностно развитие и да прилагат своите умения върху предоставения бизнес казус. Този комплексен подход гарантира професионално и личностно развитие на всеки участник.

9Academy се отличава с успешната си формула, която свързва мотивирани млади хора със специалисти и експерти от различни сфери, предоставяйки иновативни обучения. За близо 10 години, над 500 души се включиха в програмата и се обогатиха с ценни знания и опит, споделени от над 60 професионалисти.

Каufland България подкрепя тази инициатива като част от своята мисия да насърчава и развива предприемчивите и проактивни бъдещи професионалисти. Компанията реализира редица собствени програми, фокусирани върху младите хора, като например „Управители на бъдещето“, Kaufland Business Academy, Практикантска програма, Стажантска програма, Търговска академия, Програма за дуално обучение и др.

Водещият ритейлър също така има дългосрочни партньорства и програми, насочени към развитието на образованието, предприемачеството и иновациите сред младежите, с цел да създаде среда, където бъдещите лидери на страната могат да растат и се развиват. Сред партньорските институции и организации на Kaufland са Университета за национално и световно стопанство, Нов Български Университет, Американски университет в България, Университет по Архитектура, Строителство и Геодезия, Bulgaria Wants You, Тийноватор, Junior Achievement, Mentor The Young, Клуб на талантите, част от To The Top, Тук-Там, Софийски фестивал на науката, Музейко, Panda Labs на WWF и други.


Последвайте ни в Twitter👇