Ringostat интегрира ИИ в работата си 

изкуствен интелект

Ringostat анонсира създаването на изкуствения интелект за обаждания през април 2023г. Целта на платформата е, продуктът да спестява време на бизнеса с оценката на работата на сътрудниците си. Вече ИИ е пълноценно интегриран в интерфейса — в отчетите може да видите данните за всеки разговор. 

Александър Максименюк, CVO и основател на компанията:

“Отделът по продажби на Ringostat първи опита възможностите на ИИ. Преди нашите ръководители и куратори отделяха средно половин час за анализ на разговор, който е продължил 7-13 минути. Освен чуването на разговора, той трябва да дава препоръки на сътрудниците си, как да подобрят работата си. Сега за всичко това ни помага ИИ”.

Бизнесите обикновено обработват минимум десетки обаждания на ден и не винаги е ясно, в кой от тях има нужда да се намери ръководителя. Затова трябва ръчно да се слушат случайни разговори, а така може да се пропуснат именно тези, които изискват внимание за работа над грешките. 

С помощта на ИИ имате възможност да забележите именно тези обаждания, на които си струва да обърне внимание ръководителя. 

От април до септември изкуственият интелект е проанализирал само за Ringostat повече от 8240 обаждания, с обща продължителност повече от 510 часа. Това са повече от 70 работни дни на ръководителя, ако смятаме, че той през това време само е слушал обажданията. Ако добавим и времето за съответната доработка, би достигнала повече от 140 часа. 

Компанията се стреми да улесни и оптимизира работните процеси на своите клиенти. За целта програмистите предоставят възможност на бизнеса да опита ИИ, като се регистрира в платформата .

За всяка фирма  Ringostat отделя 1000 безплатни минути, което са около 100-200 разговора, в зависимост от продължителността им. 

Продуктът може да се използва не само от отдела по продажби. Техническата поддръжка би получила данни, как да подобри качеството на обслужването, а маркетолозите биха разбрали, как клиентите възприемат рекламата и какво си струва да се добави в нея или на сайта. 


Последвайте ни в Twitter👇