HONOR с 36 медийни награди на IFA 2023

Награди на HONOR

Концепциите на HONOR в областта на сгъваемите смартфони получават широко признание от световните медии.

Световната технологична марка HONOR показа най-лекия и тънък сгъваем навътре смартфон, HONOR Magic V2, и нова концепция за сгъване навън – HONOR V Purse на изложението IFA 2023 в Берлин, Германия.

Тези нови сгъваеми смартфони предоставят безкрайни възможности за стил и себеизразяване. Множество водещи глобални медии нарекоха и двете предложения „Най-доброто от IFA“ тази година и по този начин признаха иновативното инженерство, устойчивост и водещата физично-гитална (phy-gital) концепция на HONOR в сферата на сгъваемите устройства.

HONOR V Purse

Тази година HONOR получи общо 36 награди от медии в резултат на участието си на IFA 2023.

HONOR V Purse получи наградата „Най-доброто от IFA 2023“ на Android Headlines. Медията коментира, че „HONOR V Purse не е просто телефон, а модно изявление и покана за по-нататъшен разговор. Това беше едно от най-интересните представяния, които сме виждали на IFA 2023.“ GSMArena също похвали концепцията на дизайна на HONOR V Purse и каза, че „това всъщност е много усъвършенствано устройство…винаги оценяваме, когато една компания мисли извън шаблона“.

HONOR V Purse

Най-лекият и тънък сгъваем навътре смартфон HONOR Magic V2, който HONOR представи за първи път в световен мащаб, също привлече много внимание. HONOR Magic V2  получи наградата „Най-доброто от IFA 2023“ на TechRadar: „Не много устройства успяват да накарат останалите да изглеждат демоде, но Magic V2 съумява да направи точно това в момента, в който го хванете в ръката си, и напълно заслужено е достойният победител на тазгодишните награди“.

Най-лекият и тънък сгъваем навътре смартфон HONOR Magic V

HONOR Magic V2 също спечели място в наградите „Най-доброто от IFA 2023“ на XDA-Developers благодарение на нововъведенията, които носи на пазара на сгъваеми устройства. „Това е най-тънкият сгъваем смартфон в света досега – по-тънък е дори от iPhone 14 Pro Max, когато е сгънат – и също така е по-лек.”


Последвайте ни в Twitter👇