HONOR дебютира с нови концепции на  IFA 2023

Представяне на новите смартфони HONOR на изложението IFA 2023

Брандът представи на изложението новия HONOR V Purse – сгъваем „Телефон-портмоне“ , демонстрира възможностите на HONOR Magic V2 и лансира нов цвят за HONOR 90. 

На 1 септември глобалният технологичен бранд HONOR обяви своята стратегическа визия за бъдещето на смартфоните на най-голямото търговско изложение за потребителска електроника и домакински уреди в света – IFA 2023, което се състоя в Берлин. 

 По време на водещото представяне на главната сцена на конвенцията, озаглавено „Unfold Tomorrow”, изпълнителният директор на HONOR Джордж Джао очерта визията на компанията да направи сгъваемите смартфони масови. 

Той представи последните ориентирани към човека иновации на марката, включително най-лекия и тънък сгъваем навътре смартфон на HONOR – Magic V2. 

Компанията също така представи HONOR V Purse, нова концепция, която преосмисля сгъваемия смартфон като съвременно, модерно портмоне, предлагащо безкрайни възможности за стил и себеизразяване.

„Сгъваемите смартфони на HONOR изминаха дълъг път, като всяка версия демонстрира забележителен напредък в дизайна, функционалността и издръжливостта“, каза Джордж Джао, главен изпълнителен директор на HONOR. „С нашата концепция „phone to purse“, изразена с телефона-портмоне HONOR V, ние изследваме устойчиви решения, които използват най-новите сгъваеми технологии, дават път на креативността и оформят утрешния начин на живот.“

Отгръщане на следващата страница в модерните и напреднали технологии

Брандът поема задачата да играе ключова роля в оформянето на бъдещия начин на живот и представя HONOR V Purse, нова концепция „Phone-to-purse“, която поставя началото на електронните устройства, разглеждани като изцяло нова категория модни потребителски стоки, предлагащи неограничени възможности за себеизразяване.

Телефонът-портмоне HONOR V безпроблемно трансформира сгъваемия смартфон в последен вик на модата – физично-гитално (phy-gital) модно изявление. Това е възможно благодарение на серия от персонализирани постоянно включени дисплеи (AOD), имитиращи портмоне или чанта, включително дизайнерски елементи като верижки, пера и пискюли, които реагират и се поклащат със смартфона, докато сте в движение.

Концептуалният телефон също е съвместим с избор от сменяеми каишки и верижки, които се захващат към пантата, за да може смартфонът да се носи без усилие през рамо като клъч, портмоне или компактна дамска чанта, позволявайки му да се превърне в чантичката на бъдещето.

Проектиран с мисъл за устойчивостта, смартфонът олицетворява ангажимента на компанията към околната среда.

В допълнение към включването на устойчиви материали като веган кожа за каишките, безкрайно адаптивните AOD дисплеи могат да бъдат съчетани с всяко облекло. Докато модната индустрия навлиза в едно по-дигитално измерение отвъд физическия свят, технологията на HONOR предоставя неограничени възможности за стил и себеизразяване. По този начин HONOR V Purse помага на потребителите, които са загрижени за околната среда, да намалят потреблението си на бърза мода и – което е по-важно – помага на света на модата да приеме новите технологии, за да насърчи потребителите да купуват по-малко и да използват по-дълго.

Глобално представяне на HONOR Magic V2

Глобално представяне на HONOR Magic V2

По време на IFA 2023, HONOR представи за първи път на глобално събитие и своя нов водещ сгъваем смартфон, HONOR Magic V2, който идеално илюстрира визията на HONOR за сгъваеми смартфони и предефинира стандартите в индустрията със значителни подобрения във форм-фактора, батерията, дисплея и потребителското изживяване.

HONOR Magic V2 е най-лекият и тънък сгъваем навътре смартфон, който HONOR е представял до момента.

Телефонът  предлага и нововъведения, ориентирани с грижа към човека, защото поддържа водещата в индустрията технология за широчинно-импулсна модулация (PWM), която позволява на дисплея да пулсира със скорост до 3840 Hz. Това минимизира напрежението на очите, осигурявайки удобно гледане дори при продължителна употреба.

HONOR Magic V2 предоставя нови възможности за интерактивни изживявания. Смартфонът поддържа фотография на левитиращи обекти, както и снимки на срещи и развлечения. 

За първи път HONOR Magic V2 включва Parallel Space, което позволява на професионалното и личното съдържание да се съхраняват обособено и данните да бъдат безопасно отделени. Parallel Space прави възможно и паралелното управление на приложения с двойно пространство (лично и професионално), подобно на втори телефон, който е поставен в сгъваемия телефон.

Нов цвят за носителя на наградата EISA HONOR 90

Нов цвят за носителя на наградата EISA HONOR 90

Завършвайки своите продуктови актуализации, HONOR също обяви, че HONOR 90 е спечелил престижната награда Best Buy Smartphone 2023-2024 от Expert Imaging and Sound Association (EISA). За да отбележи отличието, HONOR пуска в световен мащаб нов модерен цвят Пауново синьо (Peacock Blue) за HONOR 90.


Последвайте ни в Twitter👇