VIVACOM продължава кампанията „Бизнес Великани“ с нова оферта за малки бизнеси

VIVACOM продължава Кампанията "Бизнес Великани" с нова оферта за малки бизнеси

Телекомуникационната компания VIVACOM представи своето най-ново предложение за малки бизнеси като част от кампанията си „Бизнес Великани“. Тази инициатива се вписва в стратегията на компанията да насърчава и подкрепя предприемачеството, като предоставя персонализирани решения, които подобряват свързаността и комуникацията.

Новото предложение включва плана Unlimited 300, който идва с промоционална месечна такса от 1 лев за първите три месеца и отстъпки, стартиращи от 200 лева за избрани модели смартфони. Тази изкусителна оферта е валидна от 21-ви август до 30-ти септември.

Тарифният план Unlimited 300 на VIVACOM обединява всички необходими услуги за ефективното функциониране на малките предприятия. Той включва неограничени минути и SMS в България и роуминг в страните от ЕС. Unlimited 300 също така предлага неограничени мобилни интернет данни със скорост до 300 Mbps в най-голямата 5G мрежа в България. Допълнително, в пакета са включени 2000 MB интернет за роуминг в определени мрежи в Сърбия, Турция и Северна Македония. Абонаментният план също включва и цифров абонамент за списание „Капитал“, предоставящо актуални корпоративни новини, финансови анализи и бизнес проучвания.

„Разбираме нуждите и предизвикателствата, пред които са изправени малките бизнеси, и затова им предоставяме подходящите инструменти, от които се нуждаят, за да успешно се развиват. Вярваме, че нашето ново предложение, специално насочено към тях, ще помогне да оптимизират част от разходите си и така да повишат ефективността си. Трябва да знаят, че имат доверен партньор в нас,“ сподели Любомир Малоселски, Директор „Продукти и Услуги“ във VIVACOM.

Освен това новото специално предложение, VIVACOM предлага и редица други решения, които подпомагат бизнес операциите. Те включват цифрови решения за оптимизация и подобряване на ефективността на бизнеса, включително облачна инфраструктура, ИТ консултации, бизнес телевизия с права за публично излъчване, онлайн магазин, създаване на уеб сайт и защита срещу злонамерен софтуер.

Освен това, 5G мрежата на VIVACOM се отличава с най-широко покритие според публично достъпна информация към 19-ти май 2023 г., спрямо другите оператори, измерено по брой населени места и курорти. За повече информация, посетете VIVACOM.bg.