Бизнес форум в рамките на инициативата “Три морета”

хора на бизнес форум

На 7 септември (четвъртък) в румънската столица Букурещ ще се проведе бизнес форум в рамките на инициативата „Три морета“.

Фокусът на събитието ще бъдат секторите: енергетика (декарбонизация – възобновяеми източници и ядрена енергетика), транспорт (железопътен и автомобилен) и дигитализация (киберсигурност и изкуствен интелект).

Инициативата „Три морета“ (3SI) е платформа за подобряване на свързаността между дванадесет държави-членки на ЕС, разположени между Балтийско, Адриатическо и Черно море.

Ще бъдат представени големи проекти, значими за целия регион, както и развитието на дейността на Инвестиционния фонд на Инициативата „Три морета“.

На форума в Букурещ държавите-членки, партньорите и инвеститорите ще бъдат призовани да погледнат отвъд негативните ефекти от военния конфликт, пандемията, кризите на цените на енергията и прекъсвания на веригите за доставки и да предложат иновативни начини за възприемане и реагиране на икономическата реалност, възникваща в този геополитически контекст.

Програмата на  събитието може да  видите тук. Ако желаете да участвате във форума, трябва да се регистрирате до 24 август на следния линк: https://3seas.eu/participant-registration.

Още предстоящи събития: Индустриалното изложението MachTech & InnoTech посреща регионални и световни брандове през есента