Индустриалното изложението MachTech&InnoTech посреща регионални и световни брандове през есента

Банер на изложението в Интер Експо Център

От 3 до 6 октомври в Интер Експо Център изложението MachTech&InnoTech ще събере участници от България, Германия, Италия, Румъния, Китай, Австрия и Чехия.

Началото на октомври ще е сред ключовите моменти за индустриалния сектор. Защото от 3 до 6 октомври врати ще отвори едно от най-очакваните професионални бизнес събития – изложение MachTech&InnoTech. Международният формат ще постави за 14-и път акцента си върху индустриалните машини, технологии, иновации и автоматизацията и ще превърне София в пресечна точка за този така важен икономически отрасъл.

Изложението предоставя платформа за развитие на бизнеса – чрез създаване на нови контакти, проучване на нови ниши и запознаване с нови продукти. Едновременно с това е място за откриване на бъдещите тенденции и създава екосистема за иновации и визионерство, благодарение на съпътстващите формати.

машина от MachTech&InnoTech

Стотици национални, регионални и световни брандове

„Над 150 ще бъдат изложителите през тази година“, споделят организаторите от Интер Експо Център.

По този показател изложението бележи стабилен 30-процентов ръст. От 3 до 6 октомври в залите на международния изложбен център ще се стекат изложители от България, Германия, Италия, Румъния, Китай, Австрия и Чехия, като от последните две държави ще има и мащабни колективни участия. „Всички тези компании ще представят стотици национални, регионални и световни брандове“, казват организаторите. И допълват, че през последните години се засилва интересът за посещение не само от района на Балканите, но и от Източна и Централна Европа.

Логичен е въпросът, защо MachTech&InnoTech привлича все по-голям интерес?

„Комплексността е водещото качество, които изложителите и посетителите отчитат“, споделят организаторите. Изложението съчетава две зони. MachTech е обособена за металорежещите и обработващите машини, технологии за заваряване, външна и термообработка, машинно проектиране, хидравлика и пневматика, лазерни технологии и опазване на околната среда при индустриалните процеси. Зоната на InnoTech е отредена за индустриалната автоматизация, роботиката, електрониката, софтуера, 3D принтирането, проектирането и др. Всичко това през тази година ще бъде „поднесено“ на публиката заедно с новия съпътстващ формат Industrial Tech Forum. Събитието ще заинтригува съзнанието на публиката на 4 октомври. Реализирано с усилията на TLL Media и Интер Експо Център, форумът ще е достъпен за публиката на изложението.

Участници в изложението MachTech&InnoTech

Организаторите продължават и да усъвършенстват онлайн платформата на MachTech&InnoTech www.machtech.bg.

Чрез нея се улеснява както процесът компаниите да се включат като изложители, така и посетителите да се сдобият с билет за посещение.

Всеобхватно. По този начин бихме описали с една дума индустриалното изложение MachTech&InnoTech. Защото дава едновременно възможност за създаване на нови контакти, развитие на бизнеса, разширяване на светогледа, обсъждане на концепции и среща с визионери. Какво ще ни предложи тазгодишното издания, предстои да разберем. От 3 до 6 октомври в Интер Експо Център.