Безплатен уебинар от Ringostat: 5 техники за подобряване на клиентското обслужване

Рисунка на трима души които работят в кол център

На 23 август от 16 часа Ringostat – платформа за проследяване на разговори, телефония и цялостен анализ за увеличаване на продажбите, организира безплатен онлайн уебинар.

Събитието цели да помогне на компаниите правилно да организират работата на кол центъра си и да им даде полезни съвети как да подобрят обслужването си. 

От първата част на уебинара участниците  ще научат, как да подобрят продуктивността на кол център или отдела по продажби с 20% като:

 • използват статистика на обажданията за подобряване на обслужването;
 • бързо връщат обаждане на клиентите, които не са успели да се свържат с тях, преди те да са отишли при конкурентите;
 • ясно разбират, колко е продуктивен всеки от сътрудниците им;
 • могат да контролират работата на кол центъра в реално време;
 • правят изводи за натоварването в конкретно време или ден от седмицата. 

Всички тези точки ще бъдат показани на примера на онлайн магазина Swipe.bg.

Във втората част  ще получат полезни съвети за това:

 • как да оптимизират работата на сътрудниците на кол центъра;
 • как да обработват повече обаждания, без да увеличават работния ден;
 • какви метрики си струва да внедрят в кол центъра, за да постигнат високо ниво на клиентско обслужване.

За кого ще е полезен този уебинар?

 1. Собственици на бизнес. 
 2. Специалисти по продажби.
 3. Мениджъри по обслужване на клиенти. 

Водещи на уебинара ще бъдат Александра Няголова, Customer Service Manager Swipe.bg, и Михаил Григоров, Business Development Manager Ringostat Bulgaria. 

Не всички компании знаят, как да създадат професионално клиентско обслужване. А именно това позволява да изкарвате повече без излишни вложения за привличане на клиенти — разказва Михаил Григоров. “Ние в Ringostat години на ред пробвахме различни практики за подобряване на обслужването. И именно за тях искам да ви разкажа на уебинара. Също така, ще чуем и тайните на нашия клиент — Swipe. Българският бизнес може да ги взаимна, за да може по-успешно да конкурира и да изкарва повече. Все пак компаниите с добро клиентско обслужване се запомнят най-много от клиентите, които ще ви хвалят и съветват на своите познати, а и самите те ще са готови да поръчат от вас отново. — Михаил Григоров, Business Development Manager Ringostat Bulgaria

След края на събитието участниците ще могат да зададат въпроси на Мишо и Александра и да получат полезни съвети на практическа основа. Освен това всеки, който се е регистрирал, ще получи видеозапис на уебинара на пощата си.

За Ringostat

Ringostat е част от Netpeak Group — компании, фокусирани върху предоставянето на дигитални маркетингови услуги и технологични решения както за бизнеси, така и за индивидуални потребители.

На пазара е от 2013 г., като помага на търговци от 77 ниши, а над 1300 бизнеса се доверяват услугите ѝ. Платформата вече е достъпна и в страната ни, като сред доволните клиенти е официалният дистрибутор на Peugeot за България. С помощта на Ringostat от компанията регистрираха увеличаване на броя на конверсиите и увеличаване на броя на потенциалните клиенти с 50%.

За участие в уебинара може да се регистрирате на следния линк: Безплатeн уебинар: 5 техники за подобряване на клиентското обслужване (ringostat.bg)