Serpact е втората най-добра глобална малка SEO агенция 

Екипът на СЕО агенцията Serpact

На 12 юли 2023 г. българската фирма  Serpact беше отличена на второ място от журито на Global Search Awards. 

Serpact e основана през 2016г. от Никола Минков, който и към момента е CEO на агенцията. Той и екипа му се гордеят с успехите, постигнати през годините – над 2500 осъществени проекта и над 80 международни сертификата и 14 международни награди. 

Агенцията е награждавана от Global Search Awards и през 2020г. , когато повечето бизнеси бяха изправени пред сериозни предизвикателства.

А след спечелването на тазгодишната награда Минков споделя: „Хората, които ме познават, знаят, че никога не съм харесвал второто място, но днес се чувствам горд от това признание, защото една изцяло българска агенция е на световната сцена!“  

Serpact на престижни награди
Източник: Serpact

 В края на изявлението си в социалните мрежи изпълнителният директор добави: „Открих също, че ние в България по нищо не отстъпваме на „запада“! Време е да покажем на света, че не само имаме добри услуги, но можем също да създаваме продукти, да произвеждаме и това е, което правим в стартъп, който нарекохме Trackian. Наградата е и за всички SEO колеги в България, защото ние можем! Остава да творим още!“ 

Освен като триумф за Serpact , тази награда доказва и таланта на българските компании и ги затвърждава на картата на световния бизнес.

Още събития: Лятната техническа академия на AIBEST отличи своите победители