ИКЕА: Да празнуваме заедно

Декоративни лампички

ИКЕА България ви кани да празнувате със свои близки и роднини хубавото време. Мястото е от тях, от вас са само поводите! 

Шведската компания обяви своята лятна кампания, която събира на едно място различни идеи за празнуване и предоставя възможност част от тях да бъдат осъществени в тематични пространства в София и Варна.  

Инициатива е мотивирана от желанието на хората да прекарват повече време навън през горещите летни дни с най-близките хора. Дори участниците да нямат конкретен повод, като експерт по обзавеждането ИКЕА ще покаже, че има маса за всяка оригинална идея за празнуване, независимо от темата.

За целта предстои да бъдат обособени 5 тематични къта, единият от които във Варна, а останалите в София. Те ще очакват своите посетители и техните специални поводи:

Младежи седят на покрива на сграда и празнуват някакаъв повод (ИКЕА)
Снимка: Freepik.com

Пикник HAMNÖN дава възможност за приятно градско изживяване през лятото. 

Събитието ще се проведе в Южен парк 2 в два дни – 29-и и 30-и юни, а веселите компании ще могат да отпразнуват своя повод сред природа и спокойна атмосфера.

Барбекю парти GRILLSKÄR

Мястото на провеждане ще е в София (дворът на BLVD 138) на 12-13-и август и Варна (Карин Дом) на 5-6-и август.  

Обособените празнични кътове ще дадат възможност на посетителите да развихрят своите умения в приготвянето на барбекю и да планират запомнящи се забавления на открито.

Парти с гледка ÖMSESIDIG и Романтична вечеря TÄRNÖ

 Това е темата, която ще събере празнични компании на терасата на Бетахаус (пл. Славейков) на 5-6-и август. В същото пространство ще се приюти и Романтичната вечеря , на 12-и и 13-и август, с гледка към Витоша над покривите на града.

Всеки, който има интересна идея за своя празник, може да я сподели в социалните мрежи на ИКЕА България, а на томболен принцип и поетапно ще бъдат избрани победителите, които ще могат да отпразнуват повода си в приятна градска атмосфера.

Повече за кампанията можете да откриете на следния линк: https://www.ikea.bg/povodi