Career Show Awards 2023 – краен срок за кандидатстване

Хора поздравяват жена за спечелената награда

До 4 август българските компании могат да кандидатстват за награди за най-добър работодател – Career Show Awards 2023.

Отличия  ще бъдат връчени в 6 групи категории: 

  • Най-добър работодател
  • Ангажираност и иновации
  • Employer branding и събития
  • Здраве и екология
  • Управление и екипи
  • HR услуги

Career Show Awards е ежегоден конкурс, който отличава най-забележителните постижения в сферата на управлението на хора и работодателската марка. 

Всяка година за отличие в наградите се съревновават най-добрите практики на компаниите в посока привличане, задържане, развитие на таланти, стратегии за популяризиране на работодателската марка и др.

Компаниите могат да кандидатстват за награда в над 70 категории.

 Сред най-популярните категории, в които работодателите представят своите успешни проекти и инициативи, са “Стратегия за онбординг”, “Стратегия за обучение и развитие”, “Стратегия за толерантност и приобщаване”, “Стратегия за ангажиране на служители”, “CSR стратегия” и др. Категориите в група “Най-добър работодател” дават възможност на компаниите да откроят цялостната си работа и инвестиции като работодатели, за да спечелят на компанията престижното звание.

Ръкопляскания
Снимка: Freepik.com

Кандидатурите на работодателите се оценяват от престижното жури на Career Show Awards. 

Екипът на журито на наградите е съставен от доказани професионалисти с дългогодишен опит в различни сфери на обществения и бизнес живот. Те са откроени обществени личности с неоспорим авторитет и висока експертиза. Заедно с изпълнителния директор на БРТПП Елеонора Иванова, сред членовете на журито на наградите са Президентът Росен Плевнелиев , Н. Пр. Тодор Стоянов (посланик на Република България в Италия), Антоанета Николова (журналист), Веселина Кавръкова (Изпълнителен директор на WWF България) и др.

“С годините Career Show Awards спечелиха доверието на водещите работодатели у нас.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на наградите.

“Благодарение на високия професионализъм и визионерско мислене на нашето жури, наградите са неоспоримо признание за забележителните постижения на компаниите в посока осигуряване на благоприятни условия на труд и професионална перспектива за служителите. Участието в бизнес награди е не само мощен инструмент за популяризиране на компаниите като желан работодател, но и двигател на HR индустрията за развитие на иновативни и модерни работодателски практики, които да отговорят на динамично променящите се нужди и приоритети на пазара на труда. За нас е удоволствие, че можем да дадем гласност на постиженията на работодателите и да ги поощрим в техните усилия да допринасят за развитието на бизнес средата у нас.”

След обявяване на победителите в наградите всички кандидатури и оценки на журито стават общодостъпни, което гарантира прозрачността на конкурса.

Регистрация може да се направи на: careershow.bg/awards