HONOR 90: Най-добрият дисплей в своя клас според DXOMARK

HONOR 90: Най-добрият дисплей в своя клас според DXOMARK

HONOR 90, висококачествен смартфон от среден клас, се отличава със своя изумителен дисплей, който го поставя на върха на класацията на DXOMARK. На базата на изчерпателния тест за дисплеи на DXOMARK, HONOR 90 изпъква в шест основни аспекта – четливост, цветове, видео, движение, докосване и артефакти. С впечатляващ резултат от 140, отговарящ на златната марка DXOMARK Display Gold Label, HONOR 90 заема водеща позиция в световната класация на дисплеите на DXOMARK.

„HONOR 90 предлага приятен дисплей, предоставящ цялостно балансирано изживяване в повечето случаи на употреба, с изключително силни показатели за цвят и четливост“, коментира Тибуалт Кабана, директор за оценка на дисплеи в DXOMARK.

HONOR 90 може да се похвали със зашеметяващия 6,7-инчов четиристранно извит плаващ AMOLED дисплей

Той е резултат от постоянните усилия на HONOR за разработване и усъвършенстване на дисплея. Извитият дисплей прилича на инфинити басейн и обещава едно завладяващо изживяване. AMOLED панелът с висока разделителна способност (2664×1200) може да показва 1,07 милиарда цвята и 100% от цветовото пространство DCI-P3, осигурявайки много детайлно и точно възпроизвеждане дори на изключително сложни и разнообразни в цветово отношение изображения. Дисплеят има и пикова HDR яркост от 1600 нита, разкривайки живите цветове, които HDR може да предложи.

HONOR  90

DXOMARK е независима лаборатория и международен лидер в оценката на качеството както на професионална, така и на потребителска електроника. Постигането на този висок резултат е свидетелство за качеството на устройството и означава, че HONOR 90 предоставя висока производителност и изключително потребителско изживяване. Признанието от DXOMARK за впечатляващата производителност на дисплея на HONOR 90 е важно постижение за HONOR, утвърждавайки отдадеността на компанията да създава продукти с превъзходно качество за своите потребители.

За HONOR е чест да получи признанието за изключително качество на дисплея на HONOR 90 и с удоволствие ще продължава да създава и представя водещи в индустрията технологии на своите потребители.