Изложението COPIS с фокус върху сферите на печата и рекламата.

Изложението COPIS с фокус върху сферите на печата и рекламата.

За 11-и път международният формат COPIS отваря врати за българската и чуждестранна публика; мястото е Интер Експо Център

Намирайки се в разгара на лятото, септември изглежда далеч, далеч в бъдещето. Но за бизнеса от печата и рекламата, това далеч не е така. Всеки зает в тези сфери живее с динамиката и нуждата от внимателно планиране на времето и присъствие на ключови събития – като COPIS. Изложението, станало основен формат за печата и рекламата, ще се проведе от 13 до 15 септември в Интер Експо Център. И ще превърне София в много, много важно и интересно място, напомняйки, защо успехът се корени в развитие на доказаните практики, нестандартното мислене и реализирането на смели идеи.

„Графичният и пространственият дизайн, материалите, консумативите за печатната индустрия, производството на рекламно-информационни елементи и визуални комуникации, ще са сред основните акценти на COPIS 2023, споделят организаторите от Интер Експо Център. Екипът подчертава ключовото партньорство с FESPA BULGARIA ASSOCIATION и Sourcing.bg. Заради бизнес перспективите, които дава, изложението е предпочитаната професионална платформа от българските и чужестранни фирми. И сега, от 13 до 15 септември, тя отново ще даде възможност да представят в Интер Експо Център водещите си софтуерни решения, материали, машини и технологии.

Изложението COPIS с фокус върху сферите на печата и рекламата.

Стотиците брандове, които близо 100 изложители представиха на последното издание привлякоха вниманието на разнородна професионална публика. София се превърна в гореща точка за рекламни дизайнери, рекламни агенции, фрийлансери, дистрибутори и търговци, специалисти по маркетинг и реклама, собственици и представители на печатници и издатески къщи, бранд мениджъри, фотографи и собственици на фотографски студиа и др.

Модел на нестандартен поглед и непрестанно надграждане

Изложенията са местата, които срещат трендовете от различните сегменти, благодарение на което присъстващите могат да предусетят бъдещите тенденции. „Това обаче може да стане, само когато сте мотивирани да развивате модел, винаги отворен към промени“, категорични са организаторите. И допълват, че като изложение, посветено на свръхдинамичните печат и реклама, COPIS трябва да се моделира непрестанно, за да е максимално полезно за сектора. „11-ото издание няма да бъде изключение“, категорични са те.

В стремежа към надграждане, последното издание на COPIS превърна в плод на дискусия подкаста, със събитието „Подкастът – Ново поколение медия“. Форматът даде нестандартен поглед за изискванията и съдържанието на този тип медия, зададе визиите за бъдещето ѝ, и разбира се – рекламата в света на подкаста. Визионерството и бъдещето бяха водещи и през специалния „Ден на печатните технологии в съвременния свят“. Блгодарение на ПРИНТ ЕНД ПЪБЛИШИНГ публиката на COPIS се срещна с водещи имена от сектора.

Какво предстои в сектора на печата и рекламата? Кои са най-новите продукти? Как можем да развием бизнеса си в тази специфична икономическа сфера? Отговорите ще разберем от участниците и специалисите, на изложение COPIS 2023. А компаниите, които искат да се включат с щанд в международния формат, все още могат да направят това, посещавайки онлайн-портала www.copi-s.com