Kaufland България открива 140 нови работни места

Kaufland България открива 140 нови работни места

Kaufland България разкрива 140 нови работни места при отварянето на два нови хипермаркета в София. Това ще доведе до увеличаване на екипа на ритейлъра с близо 7 000 души. Филиалите, които ще се отворят в кварталите „Люлин“ и „Манастирски ливади“, ще бъдат съобразени с политиката на компанията за екологично и енергийно ефективно строителство.

Kaufland България се грижи за работните условия и добрата атмосфера в своите хипермаркети, осигурявайки комфортни социални помещения, удобни касови маси и ергономични сгъваеми палети за зареждане на стоките. За да посрещне новите членове на екипа в хипермаркетите в „Люлин“ и „Манастирски ливади“, Kaufland използва „Програма за въвеждане в работата“, която им представя компанията, нейните операции, история, култура и предимства, и им помага да се почувстват приветствани и свързани.

Веригата продължава да инвестира в екологично и енергийно ефективни системи, намалявайки въглеродния отпечатък и подобрявайки енергийната ефективност в своите магазини. С отварянето на двата нови хипермаркета, Kaufland България става един от най-големите работодатели в страната, предлагайки на своите служители сигурни и стабилни работни места.

Kaufland България открива 140 нови работни места

Компанията се стреми да грижи за благосъстоянието на своите служители, като им предлага стимулираща работна среда, богат социален пакет и различни придобивки. Сред тях са допълнително здравно осигуряване, спортни карти на преференциални цени, месечни ваучери за храна, гъвкаво работно време и други. Кaufland България непрекъснато развива своята стратегия за управление на човешките ресурси, като добавя нови придобивки, отговарящи на нуждите на своите служители.

Ако желаете да станете част от екипа на най-новите магазини, можете да разгледате свободните позиции и да кандидатствате на кариерния уебсайт на веригата: www.kariera.kaufland.bg.