Спечелете Audi или Електрически Велосипед с вашата карта Visa от Fibank

Fibank Отбелязва 30-годишен Юбилей: Спечелете Audi или Електрически Велосипед със За Вашата Visa Карта

По повод своя 30-годишен юбилей, Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага вълнуваща възможност на притежателите на Visa карти да спечелят невероятни награди: автомобил Audi и три електрически велосипеда.

Кампанията е отворена за всички настоящи клиенти на банката – физически лица, които притежават активна Visa карта, издадена от Fibank преди 1 май 2023 г. (включително карти, свързани с мобилни устройства като смартфони или смарт-часовници със функция за плащане).

Изтеглянето на победителите ще се проведе на 18 септември 2023 г.

Голямата награда е авангардният Audi Q5 quattro с хибридна технология, автоматична скоростна кутия и допълнителни пакети „Comfort“, „Business“ и S-line интериорен пакет.

Чрез томбола ще бъдат изтеглени също трима картодържатели, които ще получат електрически велосипеди.

fibank

За да участват, не е необходима допълнителна регистрация. Условието е клиентът да направи поне 10 плащания със своята карта през всеки от месеците май, юни и юли 2023 г. Включват се плащанията, извършени в магазини в страната и чужбина, както и онлайн плащанията и плащанията във физически магазини с ПОС-терминали. Всяко допълнително плащане, направено над минимума от 10 плащания, дава на клиентите допълнителен шанс в тегленето на наградите.

Пълна информация относно кампанията и правилата й можете да намерите на уебсайта на Fibank: https://www.fibank.bg/bg/chastni-lica/aktualno/spechelete-audi-s-visa.