Най-добрата свързаност за Великден с Mercusys устройства на специални цени

Великденските празници вече са тук и всяка година ние откриваме нови начини да се забавляваме, да бъдем по-близо до приятелите и семейството си, като ги изненадаме с малки, но умни подаръци, които ще ги накарат да се усмихнат. Тази година Mercusys предлага серия от достъпни устройства с последно поколение технологии, които можете да изберете като подарък или дори да купите за себе си.

Свързаност за целия дом с mesh системи Halo

Тази година по време на Великденските празници имате шанс за страхотна връзка в целия дом с mesh системите Mercusys Halo. Това са ефективни и достъпни устройства, които се интегрират лесно във всяка къща. Mercusys Halo H80X е чудесен избор, за да сте сигурни, че всички ваши близки ще се насладят на най-добрата Wi-Fi връзка за своите устройства. Системата покрива до 650 м² (вариант с 3 модула) и достига и  до  най-отдалечените части на дома. Двулентовите Wi-Fi 6 скорости са подходящи за до 150 устройства едновременно.  Halo устройствата разполагат с три гигабитови порта, а технологията Непрекъснат роуминг позволява на всички да се движат свободно в дома без да губят връзка. Също така, Halo устройствата работят заедно, за да образуват една обща мрежа, до която имате достъп с едно и също потребителско име и парола. Вашите устройства автоматично ще преминават между Halo модулите, докато се движите в дома, за да получавате винаги най-добрата връзка. Halo H80X системата е налична на специална цена както във вариантите с два, така и с три модула, за да отговори на нуждите на всеки потребител.

Halo H70X е друга mesh система, която може да преобрази връзката в дома – нещо, от което се нуждаем особено по време на празниците, когато има много хора около нас. И всички те стремящи се да имат най-добрата интернет връзка. Проблемът е решен със вариантите с 2 или 3 устройства, защото Halo H70X е mesh система Wi-Fi 6 AX1800 с MU-MIMO, Beamforming и родителски контрол, за пълно покритие на дома и скорости до 1201 Mbps по 5 GHz и до 574 Mbps по 2.4 GHz лента. Тя покрива до 550 кв. м (вариант с 3 модула) и осигурява връзка за до 150 клиентски устройства, разполага с три гигабитови порта, технология Непрекъснат роуминг и родителски контрол на достъпа.

Halo H50G и Halo H30G (достъпни в конфигурации от 2 и 3 устройства) също са прекрасни варианти за решаване на различни проблеми с връзката по време на Великден и за ъпгрейд на дома до по-високо ниво на онлайн изживяване. Те образуват една обединена мрежа, с пълно покритие на дома, Непрекъснат роуминг и лесно управление, което се извършва директно от приложението. Двете mesh системи могат да бъдат чудесен подарък за вас или вашите близки тази пролет.

Производителност и достъпна цена с рутерите Mercusys

Добрата производителност никога не е изглеждала толкова достъпна, благодарение на рутерите Mercusys MR70X, MR50G и MR30G – продуктите, които могат да променят изживяването ви при сърфиране и стрийминг този Великден, и то на страхотна цена. Mercusys MR70X е един от най-достъпните Wi-Fi 6 Gigabit рутери на пазара, предлагащ скорости до 1,8 Gbps (1201 Mbps по 5 GHz и 574 Mbps по 2,4 GHz лента) и четирикратно по-добър капацитет благодарение към OFDMA и MU-MIMO технологиите. Последните позволяват едновременно предаване на данни към и от множество устройства, подобрявайки общата ефективност на мрежата. Рутерът се предлага и с 4 многопосочни усилващи антени с технология Beamforming, за поддържане на стабилни връзки в целия дом, докато най-новият стандарт WPA3 осигурява подобрена Wi-Fi защита. Трансферът на данни също става по-бърз, докато рутерът се грижи за оптимизиране на консумацията на енергия и минимизиране на смущенията.

Без значение какви са вашите планове за този Великден, страхотната интернет връзка определено ще бъде оценена и затова безжичният двулентов гигабитов рутер Mercusys MR50G също може да бъде чудесен избор за вас, за да сте сигурни, че бавният интернет няма да развали празниците ви. В свободните си дни можете да се насладите на домашно забавление без забавяне, достигайки скорости до 1900 Mbps (1300 Mbps по 5 GHz и 600 Mbps по 2,4 GHz лента), с 6 усилващи антени с Beamforming технология, предлагащи стабилни връзки в целия дом и силен Wi-Fi сигнал във всяко кътче. Технологията MU-MIMO позволява на MR50G да комуникира с множество устройства едновременно, увеличавайки общата пропускателна способност на мрежата, а функционалността Smart Connect интелигентно избира най-добрата налична честотна лента за всяко устройство.

Не на последно място, Mercusys MR30G е двулентов гигабитов рутер, който ще ви позволи да се насладите на домашно забавление без забавяне, достигайки скорости до 1,2 Gbps (867 Mbps по 5 GHz и 300 Mbps по 2,4 GHz честотна лента). Благодарение на 4-те усилващи антени с Beamforming технология, той предоставя стабилни връзки за силни Wi-Fi сигнали във всяко кътче на дома, докато гигабитовите портове ви позволяват да се възползвате напълно от вашия достъп до интернет и да прехвърляте данни с големи скорости за максимална производителност . С технологията MU-MIMO  рутерът MR30G може да комуникира с множество устройства едновременно, а различни софтуерни функции като родителски контрол, QoS и „мрежа за гости“ за безопасност и ефективност могат с лекота да се управляват от специалното приложение.

###

За Mercusys

Mercusys предлага богата гама от мрежови устройства и принадлежности, за да осигури отличен достъп до интернет на възможно най-много хора. Wi-Fi рутерите, mesh системите, Wi-Fi адаптерите, устройствата за удължаване на обхвата, точките за достъп и SOHO комутаторите са проектирани така, че да отговарят на дори най-взискателните мрежови нужди. Mercusys работи с водещи професионалисти по целия свят и разработва иновативни устройства чрез партньорства с водещи производители на чипсети, включително MediaTek и Qualcomm. Mercusys се ангажира да осигурява отлично представяне, разполага с широка глобална мрежа и се стреми да подобрява живота на хората чрез по-добри връзки. 

Вашият коментар