Технологичен коледен подарък – ежедневен качествен масаж у дома

Технологичен коледен подарък - ежедневен качествен масаж у дома

Иновативните подаръци не са само смарт джаджи, високотехнологичните решения в новите модели масажни столове променят изцяло стила на живот

Не всички коледни подаръци е необходимо да са под елхата, нали? В трескавото търсене на полезен коледен подърък се лутаме между оригиналност и практичност. Искаме да намерим най-подходящия предмет, който да е израз на нашата грижа и любов.

Все по-често се оплакваме от скованост в гърба и ставите, а време за полезни упражнения и разтягане намираме все по-трудно.

Ежедневието ни все повече изисква дълго стоене в изправено положение или седене на бюро в продължение на часове. Някой мечтаят за масаж в луксозен СПА център, но планирането на посещение там започва да прилича на планирана туристическа обиколка. Други мечтаят за масаж, но не обичат да бъдат докосвани. Трети, не могат да нарушат натоварения си график, за да си починат истински. Всъщност решението може да е у дома, почивката да е пълноценна и в същото време да не прекъсваме рутината си. Може и да е в офиса ни, на разположение по всяко време, без да се налага да се съобразяваме с масажиста, който ще дойде на място.


Представете си удоволствието от тонизиращ масаж сутрин или релаксиращ вечер след работа – в комфорта на нашия дом. Фотьойлът влиза в ролята на терапевт, който подобрява кръвната и лимфната циркулация и ускорява възстановителните процеси в тялото. Той ще се погрижи за мускулите и сухожилията и ще облекчи неприятното усещане за дискомфорт.


Всеки стол KOMODER включва уникални функции и зависи от нас да решим кои ще са най-подходящи за пълната ни релаксация.


Високотехнологичните масажни столове KOMODER включват два робота с по две масажни ръце – за цервикалната и торакалната област и за лумбалната и сакралната област. Представете си двама масажиста, които работят върху гърба ви.
Космически дизайн и технология от най-ново поколение, те предлагат индивидуален масаж като сканират тялото на човека, Pdh който седи в него. Интелигентните безшумни, масажни ръце са регулируеми и се грижат за цялостен масаж на тялото. Изборът е между 23 автоматични програми или персонализиран масаж от 11 режима в ръчен масаж на 6 различни интензитета, в 5 нива на дълбочина на масажа.

Масажните възглавници в областта на раменете, ръцете и краката премахват напрежението и контракциите на мускулите. Въздушно пресиране, шиацу приставки за дланите или детайлен Гуаша масаж за прасците и стъпалата (от пръстите до петите и ахилеса). Функцията за нагряване на гърба използва въглеродни влакна като източник на инфрачервено отопление. Независимо дали имаме болки в краката или прекарваме много време в изправено положение, стимулирането на нервни центрове в ходилата е истинско удоволствие.


Всяко от високотехнологичните кресла KOMODER разполага с иновативни опции и екстри.

Максималната прецизност на технологията “интелигентни ръце” дава възможност за индивидуални настройки на програмите и избор на масажните ролки.

Малко са продуктите, които могат да надхвърлят полезността на масажния стол, особено по отношение на здравето. Подаряването на масажен стол олицетворява истинска грижа. Масажът облекчава болките в мускулите, подсилва имунната система, премахва стреса. Той ще промени наистина живота, на човекът, който го получи.


Прочети още >>> Какво е важно да знаем при избора на масажен стол?