HyperX обявява монитори с ергономично рамо за дисплеи

Armada-4

Armada – нова гама монитори за по-завладяващи игри

HyperX, екипът за периферни устройства за игри в HP Inc. и лидер на марката в игрите и електронните спортове, обяви пускането на гейминг мониторите HyperX Armada 25 и HyperX Armada 27. Новата гама монитори за игри HyperX Armada предлага по-висока резолюция за по-завладяващи игри, а също така е и съвместима с NVIDIA® G-SYNC. 

Всичко в едно

За още по-голямо удобство, HyperX предлага новата гама монитори в пакет „Всичко в едно“. Това означава, че не е нужно да купуваме нищо допълнително, за да го приспособим към нашето пространство. HyperX Armada пакет включва единична игрална стойка с ергономично рамо Armada и стойка за бюро. Хубавото е, че това рамо е съвместимо с всички монитори на HyperX, както и с повечето дисплеи с модели VESA 75 mm и 100 mm. Създадена с устойчив метал, Armada Single Gaming Mount поддържа монитори с размер до 32 инча и тегло 10 килограма.

Източник: HyperX

Още по-добри монитори, за още по-добра игра

Armada 25 осигурява FULL HD резолюция за впечатляващи детайли и визуализации с живи цветове за още по-добро игрово преживяване.

„Това е вълнуващо време за HyperX, тъй като ние навлизаме на пазара на монитори за игри с новата линия HyperX Armada,“ каза Тифани Родригес, старши мениджър за компютърни дисплеи, HyperX. 

Мониторът за игри HyperX Armada 27 предлага още по-добро изображение и по-висока разделителна способност със своя 27-инчов QHD (2560×1440) IPS широк екран и VESA дисплей HDRTM 400. Освен това, мониторът предлага и 165Hz честота на опресняване и 1ms време за реакция3 за ясни и плавни визуализации.

Мониторът за игри HyperX Armada 25 предлага 240Hz честота на опресняване и 1ms време за реакция3 за по-плавна и по-бърза конкурентна игра.  24,5-инчовите FHD (1920×1080) IPS панели предоставят конкурентно предимство. Armada 27  пък предлага 165Hz честота на опресняване и 1ms време за реакция3 за ясни и плавни визуализации.

„Предлагайки високи честоти на опресняване и ниски времена за реакция за подобрено игрово изживяване, заедно със стойка с ергономично рамо и възможност за монтиране на бюро за дълги часове комфорт, семейството монитори за игри Armada осигурява удобство и функционален дизайн в пакети “всичко в едно”.“

Лесен монтаж 

Мониторите за игри HyperX Armada 25 и Armada 27 включват в кутията си ергономично рамо на монитора и стойка за бюро. Рамото може да се удължава и прибира за удобно гледане. Мониторите  на HyperX разполагат с лесна настройка с два метода за монтиране (C-скоба или втулка) и система за бързо освобождаване, която позволява на мониторите да се монтират чрез просто „щракване“ на място и да се премахнат с едно натискане на бутон. Мониторите, различни от HyperX, използват стандартната монтажна плоча VESA с 4 винта. Освен това, добавката HyperX Armada Gaming Mount може да бъде закупена отделно и да се монтира към до четири монитора (до 25-инча) или два монитора (до 27-инча) наведнъж.

*********

Наличност

Новите продукти ще бъдат достъпни онлайн в мрежата от търговци на дребно и електронни търговци на дребно на HyperX. За повече информация относно мониторите за игри HyperX Armada, моля, посетете продуктовата страница на HyperX Armada. 

Цените от HyperX.com подлежат на промяна без предизвестие. Цените на търговците на дребно може да варират.

Поради текущата ситуация, HyperX може да претърпи забавяне на някои продукти и доставки. HyperX предприема всички възможни мерки, за да работи с партньори, за да минимизира въздействието върху своите клиенти и да гарантира наличността на продукта и навременната доставка.


Прочетете още >>> TP-Link Таро: правилното решение за интелигентния дом