Black Friday 2022 с TP-Link: страхотни отстъпки за голямо разнообразие от продукти

TP-Link, водещ глобален доставчик на мрежово оборудване за домашни и бизнес потребители, анонсира серия от отстъпки с голямо продуктово разнообразие за Black Friday 2022 г.

Моделите TP-Link за най-голямото пазаруване за годината са устройства съвместими с технологията Wi-Fi 6, Wi-Fi Mesh системи от гамата TP-Link Deco, смарт джаджи от TP-Link серия Tapo Smart Home, както и безжични адаптери и настолни комутатори. С тези оферти потребителите могат да надстроят до Wi-Fi 6 технология на достъпни цени, да обогатят своята интелигентна домашна екосистема и да разширят домашната си мрежа.

„На Black Friday 2022 TP-Link се фокусира върху най-добрите продукти и най-новото поколение технологии, така че нашите клиенти да могат да се насладят на важни отстъпки за продуктите, от които се нуждаят. В тазгодишната оферта сме включили устройства, съвместими със стандарта Wi-Fi 6, продукти за “Умния дом и Deco Мesh системи. Mesh технологията става все по-достъпна и все повече потребители могат да се насладят на силата на новите технологии”, каза Анна Чакърова, ръководител продажби на TP-Link България.

Най-висока производителност за всеки дом с рутерите на TP-Link

Някои от звездните продукти, включени в тазгодишната кампания за отстъпки, са Archer AX53 и Archer AX23, устройства, които носят цялата мощност на Wi-Fi 6 в дома на потребителя. Рутерът с Wi-Fi 6 технология може да се превърне в много изгодна. С честотна лента от 160 MHz и 1024-QAM, Archer AX53 предлага гигабитови скорости до 3 Gbps.

Поточното предаване и игрите са по-бързи от всякога. Двуядреният процесо на този Wi-Fi 6 Gigagit рутер може лесно да изпълнява множество интензивни операции едновременно. Archer AX23 осигурява по-високи скорости, по-ниска латентност и по-висока производителност. В офертата за Black Friday e включен Archer C64, който предлага скорости до 867 Mbps в 5 GHz обхват и 400 Mbps в 2,4 GHz обхват, като Wi-Fi връзката е идеална за HD стрийминг и интензивни мрежови дейности.

Флагманът Archer AX73 на специална оферта осигурява Gigabit Wi-Fi за 8K стрийминг, и достига до 5378 Mbs, което значително подобрява скоростите и позволява по-бързо изтегляне и стабилен гейминг. Топ рутерите Archer A6 (технология AC1200 Gigabit) и Archer A5 (технология AC1200 Fast Ethernet) също могат да бъдат намерени в тазгодишната оферта.

За потребители, които искат да се наслаждават на 4G безжично споделяне навсякъде, мобилният рутер Archer MR200 гарантира едновременна връзка с до 64 устройства (таблети, лаптопи и мобилни телефони). Това позволява използването на Wi-Fi независимо от местоположението, предлагайки несравнимо удобство и гъвкавост.

Archer T600U Nano, е високоскоростен двулентов адаптер. Адаптерът приема Wi-Fi сигналите на две отделни ленти, поддържа 256QAM и 433 Mbps в 5 GHz лента и осигурява HD стрийминг и онлайн игри без забавяне, докато 200 Mbps в 2,4 GHz лента помагат на потребителите да навигират в мрежата или да се справят с ежедневните задачи по безпроблемен начин.

За да може домашната мрежа да покрие целия дом, TP-Link предлага 3 вида разширители на обхват: RE305, 850RE и RE205. RE305 „убива“ мъртвите Wi-Fi зони като гарантира разширение на обхвата на Wi-Fi при комбинирани скорости до 1,2 Gbps, както в честотна лента от 2,4 GHz, така и в лентата от 5 GHz.

За тези, които се нуждаят от гигабитова връзка, TP-Link предлага Powerline адаптерите TL-PA7017 KIT и TL-WPA4221 KIT. И двата са plug and play, което означава, че потребителите могат лесно да настроят своята захранваща мрежа и да започнат да се наслаждават на връзките си само за минути. WPA4221 осигурява два Ethernet порта и скорост на трансфер до 600 Mbps, докато PA7017 има един гигабитов порт, който предлага скорости на трансфер на данни до 1000 Mbps.

Black Friday с мощни Mesh системи със специални цени

Тазгодишното предложение за Black Friday включва няколко продукта от серията системи TP-Link Mesh Deco. Потребителите могат да закупят TP-Link Deco X50 (2-pack) (моделът се предлага и във версия 3-pack), или Deco X55 (2-pack) (който също се предлага във версия 3-pack). И двете Mesh системи са съвместими с технологията и продукти Wi-Fi 6. Моьделите предлагат покритие за целия дом и серия от специални функции за връзки от следващо поколение. И двете Mesh системи са предназначени да предложат значително увеличение на покритието, скоростите и капацитета за още повече свързани устройства чрез технологиите BSS Color и Beamforming. Специалната функция AI-Driven Mesh създава Deco X50 и Deco X55 смарт Wi-Fi мрежа, която автоматично научава околната среда от дома и навиците на потребителя, образувайки перфектната Wi-Fi връзка.


Прочетете повече >>> Лидерът при масажните столове Komoder – с награда за “Иновативен дизайн”