TP-Link с първа 5G Wi-Fi 6 Mesh система на българския пазар

Deco X80- 5G осигурява непрекъсната свързаност и покритие в целия дом

Водещият глобален доставчик на мрежово оборудване за домашни и бизнес потребители пуска на българския пазар своето първо 5G-съвместимо устройство в продуктовата си гама—Wi-Fi 6 Mesh системата Deco X80-5G.

Оборудван с вграден 5G модем, Wi-Fi 6, TP-Link Mesh технология и VoLTE, Deco X80-5G предлага 5G връзки и скорости в Wi-Fi Mesh мрежа с покритие в целия дом. Всичко, което потребителите трябва да направят, е да поставят SIM карта и могат да се насладят на работа в 5G среда.

„Deco X80-5G е първата съвместима с 5G mesh система, пусната от TP-Link. Това оборудване се предлага с три много важни предимства за работата на потребителите: стабилност, производителност, достъпност. По този начин, само с добавяне на SIM карта, те могат да разчитат на силни интернет връзки независимо от местоположението, включително в райони, които са били трудни или невъзможни за покриване в миналото. С Deco X80-5G, стабилната и разширена Wi-Fi мрежа става реалност, при това на конкурентна цена, така че потребителите ще получат сериозно решение за онлайн сърфиране, стрийминг, музика или гледане на филми, и всичко това с максимално качество“

каза Анна Чакърова, ръководител продажби на TP-Link България.

Разполагайте с 5G свързаност навсякъде, където е необходимо

Има райони, където или трудно ще получите кабелна мрежа, или тя ще е много скъпа. В други ситуации, като събития на открито или уикенди на зелена трева, например, решенията за Wi-Fi връзка за множество устройства са редки или скъпи.

Deco X80-5G е гъвкавото решение, когато е необходима Wi-Fi връзка на места без интернет мрежа. С една SIM карта всеки може да се наслади на високопроизводителна връзка.

Благодарение на 5G връзката скоростите на изтегляне са подобрени до 5 Gbps (на базата на R15 Sub-6GHz) – до 16,7 пъти по-високи от 4G LTE-Advanced и 33 пъти по-високи от 4G LTE. При това Deco X80-5G осигурява мобилни връзки с изключително ниска латентност към всички потребителски устройства.

TP-Link Mesh Wi-Fi 6 мрежа за още по-голямо покритие

TP-Link с първа 5G Wi-Fi 6 Mesh система на българския пазар

С технологията Wi-Fi 6, Wi-Fi mesh мрежите, създадени от системите Deco, са проектирани да предлагат значителни подобрения в зоната на покритие, скоростта и свързаността. Това означава, че потребителите могат да свържат своето устройство, лаптоп, смарт телевизор или конзола за игри към Deco X80-5G чрез кабел, за да им осигурят стабилни Gigabit връзки. Освен това и двата Ethernet порта могат да се използват за свързване на широколентови резервни точки за достъп, като обикновен безжичен рутер, а телефонният порт предлага VoLTE съвместимост, за да отговори и на телефонните нужди на потребителите.

Нещо повече, благодарение на Mesh технологията, устройствата Deco работят заедно, за да образуват единна Mesh мрежа с едно име и парола за предаване на сигнала до всеки ъгъл на дома.

Телефонът, таблетът или лаптопът автоматично ще се свържат с най-близкия Deco модул, така че потребителите да получат възможно най-добра свързаност, докато се движат в дома си. Така Deco X80-5G свързва до 200 устройства едновременно, като всички се радват на стабилни връзки, без това да повлияе на производителността по никакъв начин.

Интуитивна настройка и подобрена защита

Благодарение на TP-Link HomeShield Вашата домашна мрежа е защитена по всяко време, така че данните на цялото Ви семейство да са в безопасност. Използвайки специалната функция за родителски контрол, родителите ще могат да контролират типа съдържание, до което децата им имат достъп, за да гарантират, че е подходящо за възрастта им. Качеството на услугата приоритизира нуждите на устройствата за разпределяне на честотната лента, необходима за по-добра връзка, а подробните отчети предоставят изчерпателна информация за по-добро разбиране на домашната мрежа и нейната производителност.

Основни характеристики на Deco X80-5G:

  • 5G връзка—Sub-6 GHz 5G технология осигурява скорости на изтегляне до 5 GB/s*
  •  Ниска латентност—5G може да осигури връзки с много ниска латентност, дори до 1 ms
  •  Двулентова Wi-Fi 6 мрежа—Скорости до 4804 Mbps (в 5 GHz лента) и до 1148 Mbps (в 2,4 GHz лента)**
  •  Кабелни връзки—Deco X80-5G е оборудван с 1× 2.5G порт и 1× 1G порт, осигуряващи стабилни кабелни връзки за настолни компютри и лаптопи.***
  •  Mesh мрежа—Технологията Deco Mesh създава единна Wi-Fi mesh мрежа е едно и също име и парола, за Wi-Fi покритие в целия дом, Deco  заедно с други устройства.
  •  Гъвкав мрежов достъп—Можете да избирате между 4G, 5G или фиксиран интернет достъп.
  •  Plug & Play—Просто поставете вашата SIM карта и се насладете на вашата 5G връзка
  •  VoLTE—Поддържа VoLTE телефония.
  •  TP-Link HomeShield—Защитава вашата мрежа и лични данни с най-новите безжични функции за сигурност за мрежи и IoT устройства*****
  •  Лесна настройка—Приложението TP-Link Deco ви води стъпка по стъпка през целия процес на конфигуриране на мрежата

Прочетете повече >>> Лидерът при масажните столове Komoder – с награда за “Иновативен дизайн”