Лидерът при масажните столове Komoder – с награда за “Иновативен дизайн”

На церемонията на годишните награди на b2bmedia Komoder бе наградена с трето място в категория “Иновативен проект/ иновативен дизайн”

На 12 юли 2022 г. световният лидер при масажните столове – Komoder, беше отличен с награда в категория “Иновативен проект” за “Иновативен дизайн” на Годишните награди на b2bmedia. Официалният представител на Komoder за България – Елмира Сюлюш прие наградата, която бе връчена за единствения масажен стол с 24 автоматични програми, които помагат за справяне със стреса и болката.

“За нас като масажни столове Komoder, предлагащи един иновативен продукт в България и в цяла Европа, е удоволствие да видим, че всичките ни усилия са наградени”, Сподели Елмира Сюлюш по време на церемонията.

Komoder е световен лидер при масажните столове, благодарение на разработени иновации, които правят масажните кресла функционален помощник за мигновено справяне с умората. За да бъде устойчиво на стрес и стабилно физически, тялото се нуждае от добра почивка. Почивка, която Komoder гарантира чрез вече пуснатия на пазара TITAN II – единственият масажен стол с 24 автоматични програми и 6 масажни техники, разработени на 5 нива на интензивност на масажа и 8-инчов LED сензорен контролен панел. Чрез безупречен дизайн и качество на всеки един детайл, масажните столове Komoder превръщат офиса в пространство с неограничен досег до комфорт и креативност.

Изследванията показват, че нивата на стрес могат да бъдат намалени с 85% след релаксиращ масаж. Масажният стол може да изведе офис културата до нови нива на продуктивност и позитивност. Масажът през работния ден може да култивира среда без стрес, в която служителите да са отпочинали и вдъхновени. Със собствен корпоративен масажен стол, всеки от екипа може да направи своето презареждане по всяко време, когато усети нужда. От здраве до подобрено качество на работата – ползите са безкрайни. Точно това е и мисията на Komoder – столове, които подобряват както физическото, така и психическото здраве.


В осмото издание на годишните награди на b2b Media за 2022 г. се включиха едни от най-добрите предприемачи и компании – лидери на пазара, които представиха своите находчиви програми, проекти, стратегии и иновативни технологии. Тази година в конкурса са включени нови отличителни категории като “Предприемачество в отговор на криза”, “Кампания в отговор на криза” и “Социален проект в отговор на криза”.


Прочетете още >>> TP-Link анонсира първата си Mesh система с Wi-Fi 6E технология Deco XE75 на българския пазар