TETRIX – най-голямото състезание за бизнес проучвания приема заявки от участници по цял свят

Промотиран от VTEX, признатият от Световните рекорди на Гинес конкурс има за цел да насърчи студентите да преследват кариера в дигиталния свят и да подобрят своите бизнес познания.

Започна приемането на заявки за участие в изданието за 2022 г. на TETRIX, признато за най-голямото състезание за бизнес изследвания от Световните рекорди на Гинес (GWR). Целта на състезанието е да вдъхнови и насърчи участниците да преследват кариера в дигиталния свят и да подобрят своите бизнес познания.  Право да кандидатстват имат студенти от всички специалности и хората, завършили през последните пет години (между 2017 и 2021 г.) и владеещи португалски, английски или испански език. Заявките за участие се приемат до 14 август на tetrixchallenge.com.

VTEX“За първи път тази година младите хора от България, които имат интерес да се развиват в дигиталния свят могат да се включат в състезанието. Надграждането на умения и непрекъснатото усвояване на нови знания са от ключово значение днес повече от всякога. Вярвам, че с възможността за участие в TETRIX ще отворим много нови пътища за реализация, както и включване на младите хора в международна общност на иноватори.”

споделя Кирил Динов – търговски вицепрезидент на VTEX  за Източна Европа.

Напълно безплатното предизвикателство награждава победителя с пътуване в пет континента

Предизвикателството се състои от 60 въпроса, разделени на 4 фази, като първите две са онлайн. В това издание кандидатите за първи път ще могат да избират „кариерна насока“ по време на втората фаза. Те ще могат да се съсредоточат върху теми, които са в тяхната зона на комфорт. Полуфиналната и финалната фаза, в които участниците се оценяват от изтъкнати личности в конкретния сектор (наречени Senseis), ще се проведат в офиса на VTEX в Рио де Жанейро (Бразилия) на 5-ти и 6-ти ноември. Това е четвъртото издание на TETRIX. През 2021 г. имаше повече от 154 000 участници от 84 държави – рекорден брой заявки, който спечели признанието му от Световните рекорди на Гинес. Миналата година жените бяха над 64% от общия брой кандидати.

Победителят ще бъде запознат с най-новото в дигиталната трансформация, чрез посещения в големи технологични компании и участие в събития и семинари, посветени на технологиите

„Обменът на култури, етнически групи и идеи, осигурен от TETRIX, направи предизвикателството все по-актуално за дигиталния пазар. Вдъхновението, стимулирането и развитието на талантливи млади хора е от съществено значение за ускоряването на темпа на дигиталната трансформация в компаниите и за изграждането на свят, в който възможностите за развитие са равнопоставени сред различните общности, съставляващи нашата екосистема“

споделя Мариано Гомиде де Фариа, основател и съизпълнителен директор на VTEX.

Промотирано от VTEX, платформа за дигитална търговия за корпоративни брандове и търговци на дребно, и спонсорирано от Casa & Vídeo, предизвикателството насърчава развитието на дигиталната екосистема чрез изграждане на ценна мрежа от таланти, готови за бъдещето. Тези компании също имат достъп до участниците, които са се откроили най-много и търсят възможности за наемане в бъдещето.

За заявки и информация посетете следната връзка: Tetrix Challenge

График на програмата:

До 14 август: заявки за участие

От 15 до 28 август: първа фаза на състезанието (онлайн)

От 5 септември до 2 октомври: втора фаза на TETRIX (онлайн)

5 и 6 ноември: полуфинали и финали в Рио де Жанейро

За да научите повече за образователните инициативи на VTEX, както и за свободните работни места, моля посетете careers.vtex.com.

Вашият коментар