Високоефективни великденски подаръци на достъпни цени от Mercusys

Ефективни Mesh системи за всеки дом

Мрежовите (Mesh) системи започват да се превръщат в новия стандарт за работа в домовете, особено за тези с голяма площ. С подобна система може да бъде гарантирана всяка необходимост от мрежова връзка, независимо дали говорим за забавление в онлайн пространството, видео стрийминг, игри или работа и използване на няколко устройства едновременно.

Страхотен подарък за някой, който се нуждае от подобен тип решение е Mesh системата Mercusys Halo H50G, двулентова гигабитова система с 3 Halo модула, покриващи площ до 550 м2. Благодарение на Mesh технологията, модулите Halo образуват една Wi-Fi мрежа с едно Wi-Fi име и парола, така че потребителите могат да се движат из къщата, a Wi-Fi сигналът автоматично ще се премества от едно устройство Halo към друго, за да осигури стабилна връзка между всички свързани устройства.

С Halo HG50G потребителите могат да се насладят на бързи връзки и скорости до 1900 Mbps, използвайки до 100 устройства. Продуктът се предлага в големите търговски обекти на препоръчителна цена от 249,90 лв. с ДДС.

Ако системата Halo H50G с 3 модула е твърде голяма за пространството, което искаме да покрием, страхотна алтернатива е системата Halo H30G с 2 модула. Това също е двулентова гигабитова система, която покрива максимална площ от 260 м2, и , която елиминира Wi-Fi hotspots в дома. Halo H30G предлага скорост на връзката до 1300 Mbps до 100 устройства, а потребителите могат да се възползват от 2 гигабитови порта на Halo устройство, за да се насладят на стабилни кабелни връзки. Продуктът се предлага в големите търговки обекти на препоръчителна цена от 189,90 лв. с ДДС.

Както Halo H50G с 3 единици, така и Halo H30G с 2 единици се възползват от лесното управление директно от приложението Mercusys, достъпно и на английски език. Това прави инсталацията и конфигурирането по-лесни от всякога.

Най-съвременни връзки с рутери от Mercusys

За онези моменти, когато почувствате, че е време да подмените стария си рутер у дома с по-добър, или когато имате нужда от идея за подарък за любител на технологиите, или някой, за когото знаете, че се нуждае от по-стабилна мрежова връзка, брандът Mercusys има четири предложения, които да отговорят на всички ваши нужди.

Най-новият рутер на Mercusys, тазгодишният флагман на компанията,  MR80X е наследник на успешния MR70X, като предлага още по-добра производителност, извеждайки Wi-Fi 6 изживяването на следващото ниво. Рутерът предлага скорост, достигаща до 3 Gbps за по-бързо сърфиране в мрежата, стрийминг и изтегляне едновременно. Благодарение на BSS Coloring, MR80X подобрява ефективността на предаването. В допълнение е оборудван с функция  Smart Connect, която интелигентно избира най-добрата налична честотна лента за всяко отделно устройство, така че мрежовата активност да се оптимизира постоянно. Продуктът се предлага в големите търговки обекти на препоръчителна цена от 120,90 лв с ДДС.

Рутерът Mercusys MR50G предлага двулентови скорости до 1900 Mbps (1300 Mbps в обхвата 5 GHz и 600 Mbps в обхвата 2,4 GHz ), технология MU-MIMO, която позволява на устройството да комуникира с няколко други едновременно, увеличавайки капацитета на мрежата, както и функция Smart Connect, която интелигентно избира най-добрата налична честотна лента за всяко устройство. MR50G предлага  персонализирано управление чрез Родителски контрол, възможност за създаване на отделна мрежа за посетители и качество на услугата (QoS), всичко това на препоръчителна цена на дребно от 79,90 лв. с ДДС.

Не на последно място, MR30G предлага връзки без забавяне при скорост от 1,2 Gbps (867 Mbps в обхвата 5 GHz и 300 Mbps в обхвата 2,4 GHz) и разширено покритие благодарение на 4 антени за формиране на лъч с високо усилване. Пълните гигабитови портове на MR30G позволяват максимална производителност на мрежата и прехвърляне на данни по кабела с гигабитова скорост за най-висока производителност, като цената за един артикул започва от 57,90 лв. с ДДС.

Всички тези опции са чудесни за възпроизвеждане на онлайн съдържание, игри, 4K и 8K видео стрийминг или интензивно сърфиране в мрежата на няколко устройства едновременно. И трите модела се предлагат с удължена 3-годишна гаранция, на страхотни цени и с отлично съотношение между цена и качество.

Смарт устройства за по-ефективен дом

Когато е необходима допълнителна връзка и обхват, разширителят на обхвата ME30 Range extender е страхотно решение, което помага за премахване на мъртвите Wi-Fi  зони. ME30 се инсталира с натискане на бутон и LED индикаторът показва правилното място за разширяване на Wi-Fi сигнала при съвместимост с всеки безжичен рутер или точка за достъп.

Powerline адаптерът  MP500 Kit, който предлага бързи и стабилни предавания с усъвършенстван HomePlug AV2. Продуктите разполагат със супер бърза кабелна връзка, а гигабитовият порт осигурява високоскоростни интернет връзки за компютри, IPTV и игрови конзоли. Те не изискват никакви кабели или специфична настройка и се възползват от удължена гаранция от три години на цена от 79,90 лв с ДДС.

Ако вашата мрежа изисква множество кабелни връзки за различни устройства, настолният комутатор MS105G разширява вашата Ethernet мрежа с 5 Gigabit 10/100/1000 Mbps порта – 10 пъти по-бързо от обикновените 10/100 Mbps Ethernet портове. MS105G е съвместим с 4K Ultra HD телевизори, компютри, принтери, IP камери, игрови конзоли и много други устройства, които често се срещат в домовете и офисите. Дизайнът е компактен, не изисква настройка, технологията Green Ethernet помага да се спести до 82% енергия, а препоръчителната цена на дребно е само 20,90 лв. с ДДС.

Уникален подарък може да бъде и безжичният USB адаптер Mercusys MW300UH,  300 Mbps с високо усилване, който осигурява бързи Wi-Fi връзки за кабелни устройства. Двете високопроизводителни 5dBi антени осигуряват подобрена способност за приемане и предаване, а благодарение на технологията 2 x 2 MIMO, потребителите могат лесно да получат достъп до стабилната високоскоростна безжична връзка, от която се нуждаят, с препоръчителна цена на от 19,90 лв.

Вашият коментар