Награди за иновации`2022

награди

Френско-българската търговска и индустриална камара ще награди за трети път компаниите, реализирали най-иновативните проекти през последните две години. Кандидатури се приемат на английски език до 1 март 2022 г., а церемонията по връчването на наградите, ще се проведе в края на март месец.

 

Конкурсът има за цел да подчертае авангардните решения, предложени от бизнес средите в страната и да им позволи да представят своите постижения. За първи път конкурсът е отворен за външни компании, които не са членове на Френско-българската търговска и индустриална камара (ФБТИК).

Четирите категории, за които може участниците да кандидатстват, са: иновации в инвестирането, бизнесмен, бизнес дама и проект за корпоративна социална отговорност.

Изборът на лауреатите ще бъде направен от експертно жури, а освен отличията, участниците имат възможността да спечелят и безплатно едногодишно членство във ФБТИК и достъп до събитията на Камарата.

Конкурсът ще предостави възможност кандидатите да получат признание за своя проект, да представят своята компания и да споделят за своя успех пред бизнес общността в България.

***

Френско-българската търговска и индустриална камара е организация с нестопанска цел, която обединява над 240 френски, български и мултинационални компании. Тя има за цел да развива и насърчава икономическите и търговските отношения между Франция и България.

Повече информация ще намерите на уеб страницата на конкурса: https://www.ccifbinnovationawards.org/

Вашият коментар