TP-Link анонсира услугата Tapo Care® в България – за облачно съхранение на данни, при пълна сигурност

 

TP-Link®, световният лидер в предоставянето на мрежово оборудване за индивидуални и бизнес потребители, анонсира за България новото решение Tapo Care®, услуга за по-бързо управление и съхранение на запис в cloud, насочена към Tapo камери, които поддържат интелигентни функции.

Услугата Tapo Care® предлага възможност за съхраняване на видео в cloud за 30 дни, както и функции за засичане на движение, разпознаване на хора, функционалност за бебешки плач, а също и възможност за конфигуриране на зона за поверителност. Tapo Care® помага на потребителите да оптимизират изживяването при използване на смарт камерите за домашно наблюдение на TP-Link и да възползват от по-усъвършенствани функции.

 Съхранение на видео в облак за 30 дни

 Гамата Tapo е проектирана и произведена от TP-Link, глобалният доставчик на надеждни мрежови устройства и аксесоари, и предлага смарт интелигентни и надеждни решения. Tapo е отговорът на TP-Link на нарастващото търсене на лесни за управление и рентабилни смарт решения за дома.

Сред водещите продукти серия Tapo има и камери за наблюдение, а услугата Tapo Care® е съвместима с тези устройства, което прави управлението на съдържанието възможно най-сигурно и ефективно.

Когато Tapo камерата е включена, данните заснети от устройството, могат да бъдат съхранени от Tapo Care® без потребителите да се притесняват за ограниченията в капацитета на съхранение. Потребителите могат да проверяват всички записани видеоклипове от всяко място, независимо от състоянието на камерата,  тъй като Tapo е облачна услуга за съхранение и в същото време гарантира, че поверителността и данните на потребителите са напълно защитени.

Усъвършенствани AI функции

 Услугата Tapo Care® е проектирана да отговори на нарастващите и сложни нужди на потребителите на камери за наблюдение. Тази година алгоритъмът Tapo Care® беше подобрен, за да поддържа по-мощни функции, като разпознаване на хора, идентифициране на плачещи деца или зона за поверителност.

Разпознаване на хора: Функцията за разпознаване на хора е актуализация на традиционната функция за засичане на движение, реализирана на много стандартни охранителни камери. По този начин потребителите могат точно да наблюдават движенията на хората, а известията ще се изпращат до смартфона само при нужда.

Бебешки плач: Tapo Care® е услуга с внедрена функционалност за разпознаване на бебешки плач. Така камерата се превръща в монитор за наблюдение на деца, като съчетава функциите за разпознаване на хора и плача на бебета. Когато детето плаче, потребителите незабавно ще получат известие да отидат и да видят какво се случва.

Зона за поверителност: поверителността на потребителите е приоритет за TP-Link. TP-Link насърчава своите клиенти да ограничат определени зони, за да предотвратят записването на дейността в определени пространства, от които не е желателно да се съхранява информация.

30 дни безплатен пробен период

Услугата Tapo Care® е достъпна за безплатен пробен период през първите 30 дни * и потребителите трябва да преминат през няколко прости стъпки, за да получат достъп до нея. Те трябва да инсталират и конфигурират камерата, да щракнат върху банера Tapo Care® в приложението, да потвърдят правилата и условията и след това могат да се насладят на услугата в продължение на 30 дни без допълнителни разходи.

Услугата Tapo Care® може да бъде тествана в комбинация с продукти от гамата на Tapo. Достъпните абонаментни планове започват от 7,11 лв. на месец и варират в зависимост от броя на свързаните устройства и избраните опции.

Научете повече за Tapo Care: https://www.tapo.com/bg/tapocare/

Сравнете Tapo Care планове: https://www.tapo.com/bg/tapocare/#compare-plans

Абонирайте се: https://tapo.tplinkcloud.com/tapo_web/#/login/signIn

За TP-Link Tapo: https://www.tapo.com/bg/about-us/tapo-story/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *